petek, 3. marec 2017

V ZNAMENJU POMLADI

 Tina  praznuje v začetku marca.   Odločila sem se za malce nenavadno zeleno - rdečo kombinacijo, ki nekako ustreza njenemu viru pozitivne  energije in če ji slučajno v teh dnevih primanjkuje, upam da ji bo ta zelena barva dobrodošla. Pozabljeni luknjač rožice je še kako prišel prav pri teh rožicah, ki sem jih samo osenčila, zlepila skupaj in v sredino nasula glossy accents lepilo in  zlate mini perlice.


Z ozadjem in izrezano sredino je bilo malce več dela. Stencil šablono  sem vsak del posebej (zgornji okvir z okroglino in spodnjo okroglino ) premazala z zeleno pasto in  nato okvir podložila  s samolepilnim penastim trakom.


Darilna škatlica v obliki srčka  je embosirana z rdečim prahom, glicerinskemu milu v obliki srčka pa sem dodala še nekaj dišav.




Draga Tina, naj ti še tule zaželim vse dobro, vam pa samo hvala za vaš obisk in lep vikend vam želim.

14 komentarjev:

  1. Čudovito darilo in voščilnica. Krasno embosiranje in barve.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa voščilnica in darilce.Hvala za prikaz venčka, ki ga pa žal ni več za nabavit. Pozdravček Aleksandra

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo, polno energije in pozitivnosti. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Kakšno krasno darilo in voščilnica. Čudovite tople barve za drago Tino.
    Ll Lili

    OdgovoriIzbriši
  5. Res je prav pomladna ta tvoja lepotička v vsej svoji zeleni in rdečih cvetovih... Krasna! Kako lepo je, da se končno tudi v naravo vrača pomlad. Jupi!
    Po tvojem receptu sem predvčerajšnjim naredila burek in je bil res fantastičen... pravijo, da moram danes ponoviti vajo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Tale močna zelena je pravi vir energije, ki nam že kar malo primanjkuje po zimskih mesecih. Lep komplet in fino darilo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ooo, kako sveža kombinacija! Zelo mi je všeč tole darilo Mojca, čudovito je.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasna voščilnica za Tino. :-) Mislim, da si z zeleno barvo zadela v črno. :-))) Všeč mi je tudi darilce. Gotovo lepo diši. :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. ej bejba a ti sploh kaj spis??????
    jaz te ne dohajam......:))))
    vse kar sem pogledala za nazaj( par objav) vse je tkoooo lepo:))
    petka petka in še plus hihih

    OdgovoriIzbriši
  10. Mojca, jaz te komaj dohajam z gledanjem tvojih raznovrstnih izdelkov in komentar dajem le vsake toliko. Sem pa tvoja fenica z vso dušo in nobena objava ne gre mimo mene. Pa tako si pozorna do vseh, ki praznujejo. Malo takih.

    OdgovoriIzbriši
  11. Zopet boš nekoga prijetno presenetila s svojim neverjetno lepim in domiselnim izdelkom....zdi se mi, da si ti en pozitivček na tem virtualnem blogu

    OdgovoriIzbriši
  12. To je bila Tina navdušena in sigurno je z velikim veseljem potipala in občudovala vse, kar si naredila. Zelo lepo si to naredila zanjo.

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudovita voščilnica in dišeč dodatek.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...