Skupno število ogledov strani

četrtek, 20. april 2017

"MI GREMO PA NA MORJE....

se plavat naučit"......eh, ni čisto tako...še čisto  malo bo treba počakat, ....za plavanje pa sploh...16 stopinj....brrrrrr, tole še za mlade junake ni, kaj šele za nas "malo" starejše.  Me pa vleče na jug...morje ima res eno posebno moč s katero vabi in privablja. Danes  samo malo okusa po morju...pravljičnega.... Morske deklice so naknadno izrezane in prilepljene, vse štampiljke pa so embosirane s črnim prahom.


Mehurčki na voščilnici (mehurčki, ki jih spuščajo ribice in bokeh tehnika kot podlaga ) ...je želja pri *184. izzivu na Craft-alnici , ker pa je notranji in zunanji krog narejen s šablono "Najlepšega para",  prav tako uporabljena stencil šablona za bokeh tehniko, gre izdelek še v njihovo aprilsko galerijo .

Vse dobro vam želim in hvala za vaše obiske.

25 komentarjev:

 1. Super si jo namehurčkala. Na morje bi šla tudi jaz, ampak me v tem mrazu prav nič ne vleče.

  OdgovoriIzbriši
 2. obožavam ovu!
  vrlo slatka!!

  OdgovoriIzbriši
 3. Joj, tudi mene ne vleče na morje v tem mrazu, razen če bi bilo to nekje daleč, na tople soncu in s toplim morjem...
  Voščilnica je pa zelo lepa s temi simpatičnimi morskimi deklicami.

  OdgovoriIzbriši
 4. Tudi mene vleče na morje, pa je baje tudi tam mraz, za sprehode v bundi je pa vseeno, če sem kar doma. Lepa voščilnica je nastala!

  OdgovoriIzbriši
 5. Super mehurčki in odziv na izziv :-) Bi pa tudi jaz malo na morje... saj si omenila, da sva trpežni ;-)
  Tudi jaz pošiljam sončka in sapico zate, majda

  OdgovoriIzbriši
 6. Vi greste pa na morje, mi bomo pa še mal počakal:) - stare kosti potrebujejo toploto, mraza imam že dovolj doma. Smo skoraj spet sneg kidal:)).
  Je pa tvoja voščilnica vspodbudna in človeka kar ponese v tiste kratke dneve poletja, ko se lahko predamo vodi in soncu - o kako bo fino:)). Pozdravček in se veselim, da se "skoraj" kmalu vidiva, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 7. Mojca, super si se znašla z mehurčki in res prihajajo tudi iz globin morja :-)) Tudi ozadje si super naredila in boken tehnika ti je krasno uspela. Zelo všečna voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 8. Draga Mojca, saj te spet sploh več ne dohajam, tako si pridna pri ustvarjanju. Morska voščilnica je za skomine, priznaj. Prav luštno si jo skombinirala, ni kaj. Lepo bodi.

  OdgovoriIzbriši
 9. Kako super si se znašla z mehurčki in ribicami in morskimi deklicami. Meni se tudi toži po toplem in komaj čakam, da ta mraz odide.

  OdgovoriIzbriši
 10. A na morje greste? Mi tudi. In s tole ljubko in simpatično morsko voščilnico si me prepričala, da je bila odločitev pravilna. :-))) Super si se znašla z bokeh tehniko za mehurčke.

  OdgovoriIzbriši
 11. Draga Mojca...hvala za tole morje...prav res si mi pričarala tisti krasni `feeling` Čudovita je!

  OdgovoriIzbriši
 12. Kako lepa voščilnica, mene je prav ogrela, paše v teh hladnih dneh. Najprej grem v hribovske konce, potem pa bom začela razmišljati o morju. Lepo mehurčkanje in te morske vile so tako cart.

  OdgovoriIzbriši
 13. Super si naredila ta globinski učinek. Lepa je. Na morje pa boš ti tako kmalu odpeketala, kajne?

  OdgovoriIzbriši
 14. Čudovit morski svet. Jaz bi tudi šla na morjeeeee

  OdgovoriIzbriši
 15. Jaz tudi že odštevam do morja. Do pravega dopusta si bom sicer morala privoščiti še par krajših vikend pobegov, da bo lažje zdržala ampak se ne pritožujem ;-)
  Luštna voščilnica!

  OdgovoriIzbriši
 16. Ahhh, tudi jaz bi morje!!! No, vsaj tvoje morske deklice neizmerno uživajo v lovljenju mehurčkov! Cute!

  OdgovoriIzbriši
 17. Ooo je luškana, krasno si se znašla in uporabila bokeh za mehurčke.
  Hvla, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 18. Svetovna morska voscilnica, ki res vabi na morje. Samo do morja je se dalec, ti delas pa takoooo velike skomine po njem ;-)

  OdgovoriIzbriši
 19. Vau, kako je tole lepo, krasne morske deklice in ta odprtina ...

  OdgovoriIzbriši
 20. Čudovita voščilnica, diši že po morju.

  OdgovoriIzbriši
 21. Jaz bi tudi že šla. Krasna je, lepo si nam pričarala morje.

  OdgovoriIzbriši
 22. Krasna morska scena s pridihom srčnosti, ocean ljubezni vedno prav pride, hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, LP:)

  OdgovoriIzbriši
 23. Lepo si ustvarjala in pričarala mehurčke.
  Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 24. Ste jo res popihal na morje kajne? :) Veš kaj, ko si na morju, ima ta tudi ob slabem vremenu poseben čar. In verjamem, da bi tvoje noro lepe morske deklice prav uživale v visokih valovih in penjenju ter mehurčkanju morja. :)

  OdgovoriIzbriši
 25. Tole krasno voščilnico z mehurčki in prelepimi morskimi deklicami sem pa jaz prejela za rojstni dan, skupaj z eno dišečo milno ribico ;-). Še enkrat hvala iz srca za lepo presenečenje.

  OdgovoriIzbriši