Skupno število ogledov strani

sobota, 30. september 2017

300 MEDVEDOV ????

Tile dve kuverti in kvačkane allstarke sta nastali za dve frišni bebici, ki sta prišli na svet. Vse štampiljke  in šablone so iz trgovine "Najlepši par" , zato gre tole vse skupaj na ogled v njihovo galerijo september 2017.
Ker pa v Scraping4fun - Challenge 100, želijo videti živali, jih linkam tudi v njihov izziv.Šivala že dolgo nisem...in glej ga zlomka, šivankino uho je čedalje manjše in manjše...ko vtikam cvirn že skoraj 10 minut,  se začnem spraševat, če je slučajno tovarniška napaka in je šivanka brez luknje...grrrrr, kaj me to jezi....

300 medvedov ravno ni, sta pa 2. Našim tamalim dvema sem zašila vsaki svojo blazino...to naj bi bil obraz medveda?!?!!! Takole na pamet sem vrgla skup kroj in mislim da malih sploh ne moti ali je medved ali ne....je mehak, puhast,...bo za ponucat. Vsi rjavi dodatki so iz krzna in ko sem ju šivala...ne vprašat, kako so dlake frčale....  povsod  jih je bilo toliko, tako da je bil sesalec tisto uro šivanja  nepogrešljivo osnovno sredstvo, poleg šivalnega stroja seveda.
Lep puhast pozdrav vam želim.

19 komentarjev:

 1. Vračam puhast pozdravček - še do mene so prifrčale dlake - ačih! No morda je kihanje še vedno rezultat bacilov, kdo ve?! Vem pa, da sta tvoji dve živalski kuvertici strašno očarljivi in gorje poštarju, ki bi ju kakorkoli poškodoval!!! Allsatrke pa naravnost fantastične, prvič vidim tako mehko mehke - mene moje vedno malček tiščijo ;-) Pa še ta velika, mehka medveda moram strašno pohvaliti, že na daleč me mamita, da položim glavo nanju ... no, že zeham, le še ... lahko noč ti zaželim draga Mojca!
  O ne, ne gre tako hitro, sem skoraj pozabila - tako zelo lepo te je bilo srečati na blogu Scrapping4fun, pridi še :-) Nočko, Majda

  OdgovoriIzbriši
 2. Lovely envelopes, those baby booties as adorable
  Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges
  Rachelle DT
  http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 3. res, vsestranski talent si vsakič znova in te ljubke allstarke ... vau ...

  OdgovoriIzbriši
 4. thank you for this your broadcast provided bright clear concept..
  ดูหนังออนไลน์

  OdgovoriIzbriši
 5. Ohhh, to je pa že kar 300 KOSMATIH medvedov. Kako svetovne allstarke, te pa še originalne za vsaj 300x prekašajo!!! Vsa čast, res si talent in pol. Bodo mamice in babice ponosne... Blazini sta pa tudi super, verjamem da bo navdušenje nepopisno!
  Lepo nedeljo ti želim!

  OdgovoriIzbriši
 6. Tole pa ni 300 medvedov ampak dva kosmata medveda! :D Pa ti si res neverjetna! Še dobro da sta takšna mehka in ne tista velika na štirih nogah pred vrati ;) Kuverti in Allstarke pa so tako ljubke in nežne ravno za prihod majhnih in nežnih nožic. :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Ja, tudi meni se podi po glavi 300 kosmatih medvedov. PA ja ne bomo preklinjale tukaj, ko pa je vse narejeno za male otroke. Krasne allstarke, res jih tudi jaz še nisem videla (vsaj ne da bi se spomnila) in lušni blazinici.

  OdgovoriIzbriši
 8. 300 kosmatih zelo lepa medveda. Allstarke pa poznano iz familje, a tudi te na lila so lepe
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 9. Mojca....kakšni blazini!!!! Moram najprej to omeniti, ker moji bi res izgledali kot nekaj XYZ in bi morala razlagati...tebi pa ni treba!!! Pa oba izdela za dobrodošlico sta krasna....Pzdravček k tebi :-)

  OdgovoriIzbriši
 10. Sweet card and colors. Thanks for sharing it with us at Scrapping4fun challenge
  Miroslava DT

  OdgovoriIzbriši
 11. Iiiii kok cart darilca za novorojenki,ma tale dva brunda gunda sta pa zmagovalna! Samo babi... Kaj pa vnucek, a na njega si pa pozabila? :p

  OdgovoriIzbriši
 12. Babi spet raztura! Ti boš ti svoji princeski tako razvadila, da bo joj. :-)) Super medvedka in prelepi darilci za dve frišni bejbi. :-)

  OdgovoriIzbriši
 13. Kakšni super blazinici, babi ti si norooo dobra:).Glede šivank mislim, da jih res delajo z napako - sama šlamparija:). Štrikane allstarke pa hude, bi jih tudi sama nosila:). Lep pozdravček, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 14. Kakšni super blazinici - babi ti si norooo dobra:). Glede šivank pa mislim, da res delajo sam škart - kakšna šlamparija:). Allstarke pa tko super, da mislim, da se bo potrebno pogovort s tabo glede obutve. Lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 15. Very cute creations, They are beautiful.
  Thank you for joining us over at Scrapping4funChallenges
  Kelly (DT)

  OdgovoriIzbriši
 16. Wow... They are wonderful. Love the colors.
  Thank you for sharing with us at Scrapping4fun Challenges. Hope to see you again soon. Priya-DT

  OdgovoriIzbriši
 17. Že sam naslov je originalen, izdelki pa oh in sploh! Čestitke.

  OdgovoriIzbriši
 18. I really appreciate your professional approach.These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  หนังผจญภัย

  OdgovoriIzbriši