Skupno število ogledov strani

nedelja, 01. oktober 2017

NAKUPOVALNA VREČKA

.....in njen vzorček mi je zadnji trenutek padel v oči....Zakaj pa ne?????....Si bom vsaj prišparala čas s katerim bi morala brskat in hkrati pospravljat omaro s cunjami in štumfi.....

*195. izziv v Craft-alnici - vzorec.....na črne krivulje, ki sem jih narisala "peš" sem dodala še trenutno moje naj rože....božičnice. 

/nakupovalna vrečka....najbolj vzdržljiva vrečka na svetu..../

 

/Ko bo čas bom nanjo dala še kakšen benerček z novoletnimi željami....do naslednjega leta imam še velikoooooo časa...he he he!!!!/


Naslednja novoletna pa je  zadnja v sklopu tega trobarvnega izziva.....


Izziv:
1. 52CCT - Colours (pink,red and green)

Lep prihajajoč teden vam želim. 

 

19 komentarjev:

 1. Dobro si se znašla. Torbe tudi jaz obožujem. Ampak nimam nobene s takšnim norim vzorcem.

  OdgovoriIzbriši
 2. O, Mojca, kako si se potrudila in še sama narisala vzorček. To je to, kar sem želela z izzivom, da sam poustvariš viden vzorec. Krasno. In tudi druga je lušna.

  OdgovoriIzbriši
 3. Se vidi, da prihaja tvoj čas in da si neustavljiva pri vsem, kar vsaj malo diši po praznikih in božiču. :) Pridna kot šus si in navdih nam vsem.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ravno kar je računalnik pobezlal in nekam odložil že vse napisano, zato ti pišem že drugič:). Navdušena nad tvojim vzorcem, ki je še boljši kot na torbi in voščilnica v željenih treh barvah super. Sama pa še kar iščem primeren vzorec, ki bi mu bila kos - me skrbi, da ga ne bom našla:). Lep pozdravček k tebi, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 5. Mojca, saj ne smem biti več presenečena, a moram priznati, da vedno poskrbiš za aha, oho, aaaaa,.... Dobra ideja in super izvedba
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 6. Najprej sem mislila, da si kar vrečko reciklirala :) Fantastična voščilnica!

  OdgovoriIzbriši
 7. Bravo vrečki, ki ti je dala tako dobro inspiracijo.

  OdgovoriIzbriši
 8. Meni je videti ta vzorec zahteven in bi verjetno 2x premislila, a tebi je super uspelo. Pri prazničnih pa se tudi čudim, kje najdeš vedno nove ideje pri taki količini :)). Lp

  OdgovoriIzbriši
 9. I wouldn't have though of using pink as a background but your baubles really shine against it. Lovely greenery too.
  Thanks for playing along at Christmas Card Throwdown.

  OdgovoriIzbriši
 10. Ma draga nasa Mojca, ti si res en vodnjak idej,ki stepa izdelke kot po tekocem traku... :) Ideja z vrecko mi je vzela sapo, sploh ker se skozi pritozujes, da ti ne znas risati. Svetovna voscilnica in res nikoli nebi pomislila, da bi zebri dodala bozicno zvezdo -kapo dol :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Uau, svetovna torba in res si vzorec krasno prenesla tudi na voščilnico.

  OdgovoriIzbriši
 12. Res si dobro prenesla vzorec z vrečke na papir. Za trenutek nisem vedela kaj je original, ki je služil za podlago in kaj voščilnica. Res si dobro imitirala.
  Hvala ker se igraš z nami v CRAFTalnici.

  OdgovoriIzbriši
 13. Mojca, čudovita je in prav všeč mi je tvoj vzorec. Super si ga prenesla. Krasno si se znašla.
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tako me je prevzel tvoj vzorec, da se pri drugi sploh nisem zavedala, da je za naš barvni izzv pri Christmas Card Throwdown :-)) Krasna je! Paše pa v katero škatlo ....

   Izbriši
 14. Kapo dol Mojca - tole je pa res imenitno poustvarjanje! Saj ne vem, kaj bi raje imela - torbo ali voščilnico?! Če bi bili pa moji v kompletu, to bi šele bilo, kajne?! Ne skrbi, sem zadovoljna že z možnostjo občudovanja - hvala zanjo!
  Te leoo pozdravljam in ti želim ... čim lažje slovo od okrogle številke in prijetno srečanje z enico, Majdica

  OdgovoriIzbriši
 15. Sem mogla dva krat pogledati, da sem ugotovila, kaj je inspiracija in kaj izdelek, tako lepo si prenesla vzorček na papir. :-)

  OdgovoriIzbriši
 16. Draga moja, najprej naj ti zaželim VSE NAJNAJ! Saj vem ,spet zamujam, pa jaz se ne znam zorganizirat kakor ti, res ne!

  Čudovito si se lotila našega izziva. Lepo si narisala ozadje in dodala božične zvezde. Za napis je pa res še zadosti časa.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici.Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 17. No še ena ki zamuja, Draga MOJCA, vse naj naj za tvoj praznik!!!
  Res si originalno preslikala vzorec na papir. Hudo dobro. Želim ti lep sončen vikend.

  OdgovoriIzbriši