sreda, 6. december 2017

NOVOLETNI VENČEK

na mojih vhodnih vratih je že prav klical po zamenjavi .  Letos sem se odločila  za zlato-zeleno kombinacijo venčka in same smreke. Naredila sem ga   iz velike polkrogle stiroporja. Jap, počasih bo treba začeti krancljati po bajti....danes je na vrsti.... jelka......izdelave voščilnic v vrtcu pri tamicenem enoletniku.....pa vmes 2x na trening...."bomo zmogli????.....itak  JAAAAAA.....starejši si, lažje je!!!


 
Namesto zelenja pri zvezdah sem izrezala kar velike zvezde, krakom pa embosirala listne žile.
 
Izzivi:
1. Metuljčica  -  božične zvezde

Lep dan vam želim.

11 komentarjev:

  1. Tole kroglo si bombastično obdelala. Zelo lepe so božične zvezde, listne žile prav lepo izstopajo z embossingom, perlaste kroglice pa poživijo tvoj venček. Super.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako kot pravi predhodnica, tole je pa naravnost bombastično in fantastično. Krasno si obdelala stiroporno polkroglo. Super si se znašla in božične zvezde so po tvoje še bolj čudovite, žile pa prav lepo vidne.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oppa Mojca, danse sve pa obe okrasili vrata ;). Svetovne božične zvezde si naredila in res super pašejo na tovja vrata. Veš da boš zmogla, to bo mala malica zate. Sploh ker bo mali mož skakal od navdušenja, ker bo bai prišla pomagat :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Praviš polkrogla- dobra ideja za na vrata. Tudi jaz imam po novem dva pripomočka, ki lahko izdelata tole prekrasno božično zvezdo. Dobila sem inspiracijo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Fantastični cvetovi božične zvezde. S to dekoracijo boste nekaj posebnega "na vasi" :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ti boš nas vse preživela in še koga pri tem tempu. Dobro ti gre oz. odlično. Jaz sem (še) brez 1 dekoracije doma.

    OdgovoriIzbriši
  7. A ti tudi ugotavljaš, da je z leti vse lažje? :-))) Smisla za humor ti zeher ne manjka, pa energije tudi ne. :-))) Krasno dekoracijo imaš na vratih. Moja je še v rinfuzi.

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca, čudovit je. Pri nas je letos tudi zeleno-zlata kombinacija v ospredju. Jelka že stoji, venček na vratih pa je kar star. Lepo bodi in morda kaka kavica ob priliki!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Kakšen lep okras na vratih. Pri tebi menda to res velja, da starejša kot si, lažje vse zmoreš.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja, všeč mi je ker je drugače, zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...