petek, 29. december 2017

ZADNJIČ LETOS...

 
Tole vijola pravljico sem prihranila  za čisto zadnjo v tem letu.... Čisto novi Tinini okvirji in štampiljke (hvala Tina za žreb v mali šoli) , ozadje na perla papirju z distresi, vodo in perla prahom ter CC šablone z mojim starim možakarjem (dedkom Mrazom...ugotavljam da se ne pišem  prav,.... čeprav razmišljam da delam kar za oba...in to zastonj....). Še zadnjič letos linkam izdelek v galerijo december 2017 "Najlepši par".
 
 
Naj vam zaželim samo še.....VSE DOBRO!!!!!!
Srečno!!  💝💝💝

 

11 komentarjev:

  1. Voščilnica je čudovita in krasno ozadje si ustvarila. Super si se poigrala z njo tako z barvami kot izrezi :-))
    Draga Mojca, želim ti lepo silvestrovo in dober skok v leto 2018 ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Z lepo voščilnico si zaključila leto ki se poslavlja. Tudi mene si navdušila s čudovitim ozadjem.
    Lepo silvestrovo in srečno v letu 2018

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna je draga Mojca! Barve tako žive, radožive in svečane! Glede zadnje - morda pa glede na število ur, ki nam jih je ostalo do novega leta le še kaj objaviš, pri tebi se nikoli ne ve ;-)
    V vsakem primeru pa - lepo praznuj s tvojimi ljubimi, naj bo glasno in smehasto (kar sem prepričana da bo ;-) in leto za tem ZDRAVO!
    En velik objem k tebi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. Kaksno cudovito ozadje, Mojca! Pa tale mozicek, ki se veselo vozi po nebu, s seboj nosi pravljico in obeta nekaj lepega tudi za naprej. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepa voščilnica. Posebno mi je všeč ozadje. V prihajajočem letu pa obilo uspehov. Pozdravček Aleksandra

    OdgovoriIzbriši
  6. Še ena krasna voščilnica, Mojca. Zelo lepo ozadje si naredila, prav zelo lepo si umestila napis in seveda Božičkovo spremstvo. V prihajajočem letu pa ti želim vse dobro. Sreče, zdravja in veliko ustvarjalnih trenutkov.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, naj bo zdravo in iskrivo, sicer pa pri tebe se od ustvarjanja že itak tako iskri, da bi bilo več že nevarno za kak požar. Pa saj si kupila koledar od gasilcev, mar ne? Če imate takšno navado kot pri nas. SREČNO

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca srečno in vse dobro v 2018! Voščilnica pa je čudovita, sploh pa ozadje :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Z razlogom si jo prihranila za konec leta. Prekrasno nočno ozadje in tale dobri mož že ve, koga naj prosi za pomoč pri darilih. Ne bi mogel bolje izbrati! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Your blog is very useful for me,Thanks for your sharing.

    หนังผจญภัย

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...