Lotila sem se še enega darila...spet malo drugačnega....knjigica z mojimi preizkušenimi recepti. Vse so še prazne, ker moram oblikovati napisane recepte na 20 x 10 cm velikost lista. Sam album pa meri 22 x 12 cm (XL šablona https://www.bead.si/rezalna-sablona-sizzix-bigz-xl-album ) . Zaenkrat so nastali štirje.
Še štirikotni gumbek za srečo...., pa da malo razbije to turkizno barvo, ki jo želijo videti Sizzixove "punce" v svojem izzivu .
Lep dan vam želim.
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
8.naloga - smooshing tehnika (tretjič)
Pa Rudolf ne sme manjkat na novoletnih voščilnicah... Izzivi: 1. MŠPU 12 - 88.naloga - smooshing tehnika 2. galerija november 2024 Najl...
-
Lani je bil posel na hitro narejen, ker je višnja pomrznila, letos pa...grozljivo veliko jih je. Zato je tudi padla ideja, da naredim še ne...
-
Lep živjo vsem, ki zaidete na moj blog. Ne, nisem vstala od mrtvih, tudi naveličala se nisem ustvarjanja (ravno nasprotno). Čofam po morju ...
-
...takoj pripravljena za jabolčni zavitek ali pito. Recept je easy kot pasulj... , sama ga uporabljam že vrsto let, zato je 100% preverjen. ...
Zanimivega projekta si se lotila. tole se jaz lotevam že zelo dolgo ma ni volje, ker je tega preveč :P
OdgovoriIzbrišiu fajn projekt si si zadala, tudi jaz bi morala malce prevetriti moje zvezke..ampak kaj ko se potem ne morem ločiti od nobenega :-)
OdgovoriIzbrišiLepe knjigice, če bodo pa v njih še slastni recepti bo pa sploh čudovito darilo. Super!
OdgovoriIzbrišiLušne knjigice. Ko bodo napolnjene z recepti, bodo pa še lepše. :-)))
OdgovoriIzbrišiZanimiva ideja in krasno si jih okrasila. Le še recepte.....ne, ne...še spečt in pojest bo treba.
OdgovoriIzbrišiDober tek!
Ker riževega narastka nimam preveč rada in pudinga še posebej ne, sem hitro skočila k tvojim imenitnih kuharskim knjigicam, tukaj pa se mi prikazujejo same dobrote, ki bi jih bilo dobro vpisati vanje ... Nadvse imenitno si ustvarjala - spet :-)
OdgovoriIzbrišiNaj bo imeniten tudi tvoj skoraj že vikend, Majda
Nadvse čedno si jih okrasila. Res je dobro imeti najljubše recepte tako lepo shranjene. Lp
OdgovoriIzbriši