sreda, 6. marec 2019

ZA MALO BELLO!!!

Še ena dojenčica v naši vasi....drugo dete se je te dni rodilo naši  vzgojiteljici in najboljšemu  ploščičarju ....Bella sta ji dala ime, zato je bil album pravi balzam za krancljanje. Album je velik 20 x 20 cm. Samo zadnji 2 strani sta narejeni s Sizzix šablonami mehurčki, vse ostalo pa so šablone "Najlepši par"  .......dajem v galerijo marec 2019....









 










 
 
Najnovejši dodatek k mojim darilcem za novorojenčke so poleg tenisk še hobotnice.
 
Vse dobro vam želim.

14 komentarjev:

  1. Mojca, čisto v tvojem stilu! Album je fenomenalen in verjamem, da ga bo mamica z veseljem polnila z Bellinimi fotografijami. Pa še ljubka hobotnica za male rokice ter teniske za nogice.

    OdgovoriIzbriši
  2. ii kako cartkano lep je. Zelo si se potrudila :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca tole je fenomenalno darilo. O allstarkah in hobotnici ne bom zgubljala besed,ker vse že veš ;). Kar pa se tiče albumčka - vidim da si dal prosto pot krnaclanju in ja, mami bo zagotovo navdušena, sploh ko bo še poln slikic male princeske :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Ob tvojih allstarkah se vedno raznezim! In se zmeraj obcudujem nase zelene <3 Kaksno popolno darilo za Bello si ustvarila. Prelepo!

    OdgovoriIzbriši
  5. It is very important and import knowledge websites. Thank you sir

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, tole darilce je fantastično. Album je prva liga z vsemi malimi živalicami in prostorom za fotografije. Lepe barve si izbrala. :-) Hobotnica in alstarke pa so krasen dodatek. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Mojca, mojstrsko delo in krasna izvedba!

    lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Kakšna krasna dobrodošlica Belli!!!! Tako lepo si okrasile vse strani...perje me je navdušilo, pa pikapolonica z dežnikom...in vse ostalo ;-)

    OdgovoriIzbriši
  9. :-) Eno samo veselje, sreča žarijo iz tvoje objave! Tako zelo lepo popotnico si pripravila Belli - darilo, ki gane mene, kaj šele prejemnike!
    Lepo, lepo bodi draga Mojca, danes, na ženski dan in vsak dan za njim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  10. vau, tole pa je komplet, da dol padeš, tako zelo lepo!

    OdgovoriIzbriši
  11. Prekrasno darilo za malo Bello. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Kako bo vesela, vesela, ko odraste in si bo ogledovala album. Zelo lepo darilo z vsemi dodatki.

    OdgovoriIzbriši
  13. This is really a helpful article. Thanks to admin for this amazing article. It's useful for the desired public who are looking for this.

    If anyone need Vidmate apk for playing or downloading any videos so Click Here

    OdgovoriIzbriši

ZA MALO STAREJŠO NAJSTNICO

 Dve muhci na en mah.... Prva muhca nese tole voščilnico tresočko  v  Veselo hiško  kot črko D - deklica. Druga muhca gre pa na obisk v  Cra...