sreda, 19. avgust 2020

SONČNICE

so končno dočakale luč sveta....jih že dolgo ni več ampak so še neobjavljene.... ravno za izziv na Double D Challenges - Sunflowers....


 
Evo, z morja so me dobesedno nagnali, sezone konec, čeprav jih še nekaj čaka na svoj dopust....Upam, da se bom sedaj le vrnila počasih  v stare tirnice in v "moj svet"!!!!!

8 komentarjev:

  1. Very pretty card and pretty background! Thank you for joining our challenge at Double D!
    Diane DD DT {Nellies Nest}

    OdgovoriIzbriši
  2. What a beautiful design! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Sunflowers’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.
    Darlene
    DOUBLE D Challenge Blog
    DAR’S CRAFTY CREATIONS
    Please stop in for a visit!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepa voščilnica, še dobro, da nisi pozabila nanjo...

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca tvoje sončnice so čudovite in res bi bilo škoda, če bi pozabila na njih. Je pa važno, da si zdrava in doma, tkao da bomo sedaj lahko zopet občudovali tovje mojstrovine ;).

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepe sončnice na lepem ozadju, z lepo besedo. Lepo, da si jih pokazala. Upam, da do drugega leta korona izgine. Ker letos je res cel cirkus.

    OdgovoriIzbriši
  6. Such a crisp and beautiful card. Love the layout and the colours, so very pretty. Thanks for sharing with us at Double "D" Challenges.
    Amelia (DT Double "D" Challenges)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepe so, sončnice. Všeč mi je pa tudi ozadje, malo drugačno je.

    OdgovoriIzbriši

"D" kot DA!!

 Rekla bosta DA (ne vem še kdo, ampak zalogo je dobro imet)...poročna knjigica - tresočka  kot velik žep za denar.... Izzivi: 1.  Vesela hiš...