Skupno število ogledov strani

petek, 23. maj 2014

OTROŠKA DEKICA ZA V VOZIČEK PRVIČ

Kovačeva kobila bi bila kmalu pri nas bosa. V zadnjem hipu sem jo obula. Že par mesecev imam v delu dve otroški dekici za na voziček - te so za moji punci (Miša bo rodila v začetku junija, Maša pa konec avgusta). Pa ne gre zato, da bi odlašala z izdelavo.

 To se mi dogaja pri vseh dekicah, ki sem jih naredila. Volna je zelo hitro kupljena, začnem še isti večer in v treh do štirih večerih je naštrikano vse. Kalvarija se začne pri blagu  - ker vse dekice podložim z bombažem, je le tega treba najprej oprati in zlikati (tudi to je hitro), potem pa odrezati in zašiti.

Tu pa zabremzam - odlašam in odlašam, čeprav je posla samo še eno uro - šivam namreč ročno, da je res lepo  nevidno zašito. Kakorkoli že, sedaj sem naredila obe.  Danes vam pokažem prvo  v čokoladni barvi.
Miša ima voziček v rjavi barvi, zato je bombaž v rozasto rjavi barvi - da bo malo razbilo to čokolado in da se vidi, da je za punčko. Jaaaaa - obe bosta imeli punčko (sicer se nikoli ne ve in je 100% šele takrat, ko držiš dete v roki - meni je vseeno, če bo pa fant, bom pa nahitro naredila še kakšno ).Takole pa  se je svetloba poigrala z mano !!!!!!  in  rjavo barvo                                               TOLE  PA JE PRAVA BARVA

Jutri pa še ena . ČAO

7 komentarjev:

 1. OOOOOOOOOOOOOOOO kaj si ti zalta skoraj babi! Vidiš, da ti je uspelo in to z odliko :)!

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelooo lepooo si štrikala :-))

  OdgovoriIzbriši
 3. Tvoji vnučki bosta imeli najlepše dekice na svetu :-) In tako je tudi prav.

  OdgovoriIzbriši
 4. Baš je slatka dekica.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo in toliko dela je vloženo v to dekico,ampak se je splačalo ker je fantastična
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 6. Kako lepe dekice
  pa še za vnučki
  super si izpeljala
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 7. Mojca tudi ta je v kjut barvi :)

  OdgovoriIzbriši