ponedeljek, 8. december 2014

IRIS FOLDING TEHNIKA

????? Najprej sem mislila, da se Suzy dobesedno zafrkava (naveza Iris-Irena blog), potem sem pa le poguglala in lej si ga zlomka...Suzy misli resno s to tehniko.

Zelo zanimiva tehnika je....imenovala bi jo kar pospravljanje in lepljenje ostankov papirja.
Motivov je nastalo več, vendar samo dva  motiva mi  je uspelo skombinirati v voščilnico. Zadnje čase opažam, da mi ustvarjalnost kar pošteno polzi izpod rok (utrujenost ...tudi mogoče, starost...ah ne to ne priznam, kakorkoli že je  ...ne gre in ne gre...). Včasih si mislim...samo do novega leta preguram, potem bom pa spet dobila nazaj nekaj energije,....uh vsako leto decembra je tako, zato prav sovražim ta euforičen  zadnji mesec. Da bi le že minil.
 OPOZORILO: ....če me tri dni ne bo na blog sta samo dve možnosti: al me je hudič vzel ali pa je nastal totalen mrk v mojih možganih.

Poleg narezanih in prepognjenih papirčkov sem uporabila še :

- 3D blazinice
- distresse
-  kovinsko šablono "Najlepši par" napis...čarobni prazniki...
- kovinska šablona "Najlepši par" vesele praznike
- sneg je tudi plastična šablona "Najlepši par"
- imitacija snega - pasta
- Sizzixova debela šablona božična zvezda in
- benerček made in doma narejeno.







Na ogled gresta  še k Tini http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-decembra/. Hvala lepa Tina  tudi za nagrado pri žrebanju galerija november.

Ker pa sta želji Vladke in Tine pri njunem #32.izzivu - božična zvezda, prijavljam drugo voščilnico še k njima.

Pa lep ponedeljek vam želim...petek bo pa itak še prehitro tu. Hvala za vaše komentarje in oglede.


14 komentarjev:

  1. o druga čestitka prav sede... čudovita ideja, krasna izvedba.. res nekaj posebnega, smrekca je ostala v senci.. žal... lepo ustvarjaj še naprej

    OdgovoriIzbriši
  2. A prvič, da si to delala? Saj ne morem verjet. Super rezultati.

    OdgovoriIzbriši
  3. wau, mojca! ti si res "multipraktik"! pravo mojstrsko delo, čeprav omenjaš, da nisi vedela za to tehniko. super ti gre od rok, in seveda, moraš jo nadaljevati. druga se čudovita, čeprav tudi smrekica ni slaba, da ne bo pomote. prava paša za oči sta tile dve tvoji.
    hvala, da se greš z nama te izzive,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Ta tehnika je zelo zanimiva, ogledana že nekaj časa, ma je obstala ob strani. Obe voščilnici sta lepi, ma se tudi jaz strinjam s predhodnico - božična zvezda z obeskom zmaga :)! Mojca, pazi da ne pregoriš - kdo mi bo potem dajal ideje in me nasmejal zjutraj ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kdo pravi, da ne dohajaš!? v naših krajih bi ti rekli- rasturaš carica, hehe ;) Mojca znova in znova me presenečaš, kaj vse zmoreš in kako lepi izdelki nastanejo ;) v to božično zvezdo sem se zaljubila, čudovita je ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Punca, pazi, da ne pregoriš! Kaj sem rekla o modri barvi pri tebi? :-)) Super si zložila papirčke in nastali sta res lepi voščilnici. Meni bolj sede smrečica. :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. A veš, da sem jaz do zdajle mislila, da se Suzy zafrkava in, da je to kakšna tehnika, ki jo samo onidve poznata hahahaha, dobro, da si me razsvetlila :))) Sicer pa mi je tvoja smrečica zeloo všeč. Takšen patchwork stil, ki je meni res pri srcu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca, obe sta tako zelo lepi!!! Tehnika pospravljanja in lepljenja papirčkov :-)))) ti gre odlično! In nikar si ne ženi k srcu raznim mrkov...to so čisto običajne faze. Samo lepo v miru počakaj, da minejo :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Enostavno ne verjamem, da bi tebi zmanjkalo energije :) Je pa res, da se je včasih treba odpočiti tudi od ustvarjanja. SIcer pa, v tvoji zbirki so že novoletne za prihodnje leto in toliko si že naredila, da si komot vzameš tudi predah, če si preutrujena. Ampak bi te pogrešali, tako da ti raje pošiljam malo energije :) Lepo si to naredila.

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni se to zdi znanstvena fantastika
    obe sta izpadli super
    bravo Mojca
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  11. lepo so uspeli tile iris folding voščilnice. to je tehnika, ki jo še ne znam. a bojim se, da bo morala še nekaj časa še počakati, ker je še toliko drugih tehnik, katere bi rada poizkusila.

    OdgovoriIzbriši
  12. Obe sta lepi, a božična zvezda je pa top.

    OdgovoriIzbriši
  13. No, pa si spet osvojila eno tehniko :-)) Jih že dolgo več ne štejem .-)
    Res si neverjetno pridna!
    Tale tehnika je zelo zanimiva in ti si jo več kot odlično naredila!
    Obe sta čudoviti!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...