Skupno število ogledov strani

petek, 10. april 2015

3D VEČNA ROŽICA

Tina me je zadnjič prav lepo nasmejala, ko je komentirala moje orhideje...., ki žal vse končajo v kontejnerju, midve s Tino izpadeva pa kot  pogrebnici rož. Že mora biti tako, za vse pa tudi ne moremo imeti roke. Pa saj ne crknejo vse rože.....orhideje...žal pa VSE.

Tale v "tegelcu"  bo pa večna. Tokrat je črn embosing rože štampiljka LeCrea Design,, pobarvan z distressi, za ozadje  pa sem izbrala "Najlepši par" štampiljko pol marjetice. Ker pa "naša" ne zna štempljati brez da bi packala kot malo dete, je potrebno zakamuflirat  vse to z mini srebrnimi polperlami, ki sem jih nato dodala še v pestiče rožice.....ojej koliko jih je...packa pri packi.Rožice in lonec je odtisnjen 2x in nato izrezan.


Izzivi:
To je to. Lep vikend vam želim in hvala za vaš komentar.15 komentarjev:

 1. Naša je napravila večno rožico z odliko. Tale ne bo "crknila" in romala v koš, kar je najpomembnejše ;). Biserčki izpadejo kulsko in nič kot popravljanej napak - meni je zeloo všeč :)!

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasna voščilnica. A moraš pa vse izblebetati, če bi bila tiho, ne bi nihče vedel, da so perle za zakrivanje napak. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. mojca, delavna kot vedno. vse ti super uspe. jaz pa sem čisto zanemarila ustvarjanje. čas mi ne znese, pa volje ni prave,
  lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepo izpade 3D in voščilnica je zelo lepa :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo tiho bi bila s packami, pa ne bi nihče pogruntal, saj so kamenčki zelo zanimivo razporejeni. :-) Super zgleda tvoja 3D večna rožica.

  OdgovoriIzbriši
 6. aja packe kje ze:))) jaz jih spet nevidim :))) moram h okulistu :))) tale mojca vedno vidi en kup napak....... a mas taka ocala:))) meni je vse prfekt:))) res:))

  OdgovoriIzbriši
 7. Vem kako je to, ko jes štempljam sem jaz ,miza in voščilnica cela zapackana. Tako da si ti še dobra. ;) Zelo lepa voščilnica
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 8. Haha..svi mi packamo i kamufliramo. Peslatka ti je ova vjecna ruzica. :)
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 9. Super si vse skombinirala in 3D rožica je prav simpatična. Lp

  OdgovoriIzbriši
 10. oooo kako simpatična rožica in le 3d efekt. lp

  OdgovoriIzbriši
 11. Lepa 3D rožica, na napakah se učimo, si jih dobro skrila. Jaz jih ne vidim. Lepa voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 12. Tle zagotovo ne bo pristala v smeteh in 3D učinek ji da piko na i.

  OdgovoriIzbriši
 13. Kakšna kjutica je tole!!! In odlično si razporedila svoje packe ;-)!!!

  OdgovoriIzbriši
 14. This is so wonderful card! Thank you for joining in Card Mania Challenge

  OdgovoriIzbriši