Skupno število ogledov strani

nedelja, 05. april 2015

NAJLON ROŽICE

Dolgo sem se spogledovala s takimi rožami, dolgo čakala kakšno delavnico na to temo, vendar je nisem dočakala. V bistvu sem prišla do tega, da  je  ne rabim, ker si je treba samo vzeti čas, obiskati strička googla, vzeti v roke  raztrgane  najlonke, malo črnih perlic, žico debeline 0,5 in 0,3 mm ter nekaj domišljije (zadnje čase jo imam kar veliko in jo moram malo uskladiščiti ali pa vsaj zamrzniti za hude čase)   in rezultat je tu...moje prve "štumfaste" rožice :
Izzivi:

1. Vladka in Tina, malo sem si odpočila od štampiljk, upam da ne bo nič narobe, če se javim na vajin izziv z malo drugačno ROŽO


3.http://carabbiemomentsofcraft.blogspot.com/, #65. anything but a card

Lep preostanek praznikov vam želim in hvala za vaš obisk.12 komentarjev:

 1. Hello, A lovely project. A lovely style. Thank you for joining us this fortnightCreative Moments Good luck. We would love to see you again for our next challenge.
  Chrissy DT Member

  OdgovoriIzbriši
 2. uau čudovite so. no če boš svojo domišljijo prodajala jo kupim, ker moja je zadnje čase na dopustu...saj veš denar mora krožit.....jaz tebi plačam domišljijo, ti pa zaviješ v Rayher po nakupih :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Striček google je poln vsakovrstnih idej. .-) Tvoje rožice pa so čudovite. Pravljično zgledajo. Vidim, da poskušaš nadoknaditi čas, ki so ti ga ukradli virusi. .-))

  OdgovoriIzbriši
 4. NO, pa si se lotila :) Super so, zelo lepo si jih izdelala, kot bi jih že dolgo znala. Se pa res čisto vsega lotiš, pa krasno ti uspe :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Vidiš, brez veze si čakal na delavnico, saj ti to sama dobro obvladaš in krasne nežne rožice si uspela izdelati. Lep praznični ponedeljek. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Res si brez veze čakala delavnico, ker ti gre fantastično od rok :). Vedno sem tele rožice občudovala pri sošolki v srednji šoli, ma lotila se jih pa res nisem nikoli. Lahko bi naredial za nas laike kakšen tutorial, da se spravimo k delu :). Vse pohvale za tvoje ustvarjanej zadnje čase, jaz imam mrk in pomanjkanje volje :(

  OdgovoriIzbriši
 7. Vsakršno rožo sprejmeva :) Sploh pa bi bil greh, da ne bi sprejeli tako čudovitih cvetov. In praviš, da si tole prvič delala? Natur talent pravi :)

  OdgovoriIzbriši
 8. ooo Mojca, spet nekaj novega :-))
  Rožice so čudovite!

  OdgovoriIzbriši
 9. Z največjim veseljem so sprejete! Res si jih tako lepo naredila...pa še večne so :-)!!!

  OdgovoriIzbriši
 10. Fabulous creation with lovely colors and design. Thanks for sharing with us at Creative Moments. Agnieszka DT

  OdgovoriIzbriši