Na prvi voščilnici je skleda s kepicami čokoladnega sladoleda s smetano in za piko na i - češnjo. Upam, da sem dobro zadela, če ne pa ljudje - uporabite DOMIŠLJIJO !!!!! (le kam bi prišli brez nje)!!!!!
Ker je to 21. izziv na temo ČOKOLADA jo prijavljam na http://izazoviislatkisi.blogspot.com/.
DOMAČA NALOGA :
Dve novoletni - snežinka in embosing snežinka ter novoletna jelka z sanmi (Marianne).
Brez rožic tudi ne gre in jesenskega drevesa z listjem.
Za konec pa še košarica - igračkanje z ostanki trakov.
Danes imamo v trgovini http://papin.si/ spet delavnico iz fimo mase. Se že veselim. Hvala za obiske in komentarje. adijo
Vidis to je prav, da ko se nekaj naucis, poskusas to znanje cim bolj utrdit in vidim, da si ga ti na raznolike nacine utrdila. Super ti gre od rok.
OdgovoriIzbrišividim, da si ti res vsestranska. občudujem take ustvarjalce!
OdgovoriIzbrišikrasno vse po vrsti!
lp
Mojca, bravo. Krasno si osvojeno znanje prenesla na izdelke. Lp
OdgovoriIzbrišiO, kako lepe. Super si zajadrala v novo tehniko!
OdgovoriIzbrišiKrasno ti gre quilling. Veliko lepega si ustvarila. lp
OdgovoriIzbrišiSuper izdelki :-) Skledico sladoleda si čist super zadela. Če meni ne bo uspelo osvojiti te tehnike, potem trakce, ki jih imam doma, prinesem tebi :-)
OdgovoriIzbrišiooo Mojca, kako dobro ti gre tale Quilling od rok. Ti se pa res lotiš prav vsake stvari! Lepo :-))
OdgovoriIzbrišiKer sem na toplem, bi tudi jaz kakšno čokoladno kepico sladoleda!
Hvala, ker se spet igraš z nami na izzivu pri "Izazovi i Slatkiši" :-))
Krasno, prava mojstrica si
OdgovoriIzbrišilp Tamara
Quilling je fenomenalna tehnika za vse priložnosti. Z malo domišljije lahko narediš zelo zanimive izdelke in podobe. Tvoj čokoladni sladoled sploh ne potrebuje prevajalca v obliki domišljije - je pristen.
OdgovoriIzbrišiLepo ustvarjanje z navijalko še naprej.
LP, Jerneja