sobota, 4. april 2015

ŠE VEDNO ORHIDEJE

Navdušenje nad embosiranimi štampiljkami in naknadno barvanje ter po novem uporaba bele tempere še ne pojenja. Z užitkom barvam orhideje in sama pri sebi ugotavljam, da sem za eno stopnjo znanja napredovala. Če te pa še "tršica" pohvali, potem pa .....  krasen občutek.

Voščilnico sem nataknila na ubogo revščino, ki se je pred petimi meseci  imenovala orhideja...pri meni vsaka cveti, potem pa žal žalostno konča v kontejnerju....nimam roke za te rože, čeprav so mi izredno všeč, ker so nežne, nevpadljive barve....nekaj posebnega.

Pri tej voščilnici sem hotela poudariti nežnost, zato nisem pretiravala z nobenim dodatkom, razen napisom in drugačnim vogalom, ker je sama roža zadostna.




- štampiljka "Najlepši par" - orhideja
- štampiljka "Najlepši par" - napis iskrene čestitke, ki je odtisnjen v treh distress barvah, da malenkost poživi voščilnico
- vogalni luknjač s krogci
- perla nežno rumen papir za osnovo

Izzivi:

1. Vladka, Tina, pomlad ustvarjena za ustvarjanje - rože

2. galerija Tina - april

3. http://crazychallenge.blogspot.com/, "194. floral

4.http://cardmaniachallenges.blogspot.com/, #67. flowers

5. http://corrosivechallengesbyjanet.blogspot.com/2015/03/challenge-221-hop-into-spring.html/

6. http://throughthepurplehazechallenges.blogspot.com/, #84 -anything goes

Hvala lepa za vaš obisk in komentar.

20 komentarjev:

  1. Zelo lepa in nežna je in več kot očitno, da so te orhideje čisto prevzele. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Waw kako je lepa! Pri orhidejah je pa tako, ko odvržejo vse cvetove še niso za v smeti, samo vztrajno jih je treba zalivat 1x tedensko in verjemi mi, meni ena 1 leto ni cvetela, potem pa so se po 1 letu pojavili popki!!! Sedaj jo imam že 4 leta in sveti non stop :)))) Fino je da so na svetlem, ob kakem oknu. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Vauuuu, prečudovita je voščilnica, orhideje pa si zelo lepo pobarvala :)) Danes sem si naročila tole štampiljko orhidejo in jo že nestrpno pričakujem, pa čeprav vem, da bo prišla kasneje, zaradi praznikov :( No, naj še enkrat povem, da je tvoja voščilnica ČUDOVITA, nežna, lepa, oziroma sploh nimam besed s katerimi bi opisala tvojo voščilnico ;)))
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši
  4. Happy Easter to you, Mojca!
    :)

    If you previously wrote that in you is 12 degrees :) would come to you for the holidays :)

    OdgovoriIzbriši
  5. To je zdaj novi virus, ki te je napadel, samo ta je pozitiven in ne vključuje kašljanja in ostalih spremljajočih pojavov kot pri ostalih virusih. :)) Ti kar uživaj pri barvanju, saj ti gre odlično od rok. Tudi te so take lepe, nežne.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa. Na moji mizi je ena embosirana, pa grem gledat Vladkin video, da kaj ne zaj....

    OdgovoriIzbriši
  7. Beatufiul......but very faint in picture......but its beautifully done.

    Fiona DT
    TTPH

    OdgovoriIzbriši
  8. Vladka ti je super napisala. :-) Če te zadane virus barvanja orhidej, to sploh ni nič napačnega. :-)) Čudovita, nežna in lepa voščilnica je nastala. Lepo si naluknjala oba kota.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ob komentarju da gre za virusno okužbo z orhidejami sem se orngi zamislila, da se tud mene nekaj podobnega loteva - res so čudovite. Tvoje voščilnice z barvanjem so zamen nekaj novega - šmenta kako kasnim s konetiranjem in ogledi. V glavnem, šjora razturaš in kar pokaži še kakšno - mi prav paše nekaj lepega v teh orngi čudnih dneh.

    OdgovoriIzbriši
  10. This is so pretty and delicate, I love it. Thank you for entering the TTPH challenge this month, lots of luck to you.

    Hugs Sue Pxxx DT

    OdgovoriIzbriši
  11. Te čisto razumem, kako je, ko se okužiš z orhidejami :))!! Tvoja okužba je uspela, saj si naredila zelo lepo voščilnico!

    OdgovoriIzbriši
  12. Nice card! Thanks for joining us at The Crazy Challenges.

    OdgovoriIzbriši
  13. Mojca...hvala za to objavo. Ne toliko zaradi voščilnice (pri tebi mi je vedno vse lepo...) ampak zaradi orhidej. (Ne prav prijazno) vesela sem, da nisem edini pogrebnik rož. Hvala ti :-)! Orhideje (tiste žive)...prosim oprostite mi...

    OdgovoriIzbriši
  14. Lovely card. Thanks for joining us over at TTPH.

    DT Pam

    OdgovoriIzbriši
  15. So very beautiful and elegant....Thank you for sharing...

    Andrea DT
    TTPH

    OdgovoriIzbriši
  16. Lovely card. Thanks for joining us at Card Mania Challenges. Good luck and hope you'll join us again.

    OdgovoriIzbriši
  17. Kako mi je pa lahko ta objava ušla mimo. Krasne orhideje, vrhunsko pobarvane, res lepa čestitka.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...