...takoj pripravljena za jabolčni zavitek ali pito. Recept je easy kot pasulj... , sama ga uporabljam že vrsto let, zato je 100% preverjen.
Gre pa takole: na maslu prepražim drobtine, dodam naribana jabolka, sladkor in nekaj časa dušim (kot da bi pripravljala maso in jo takoj dala v štrudelj)...proti koncu dodam še cimet.
Kozarce predhodno operem, jih dam za nekaj minut v 100 stopinj vročo pečico. Vročo maso polnim v vroče kozarce (do vrha), zaprem, nato pa kozarce še za 20 minut pasteriliziram (v posodo dam kozarce, do 3/4 lonec napolnim z vodo...vre približno 20 minut).....Hladijo se kar v tej vodi, nato pa v klet.
Prvih 5 litrov je že....
Pa lep dan vam želim....
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
NEGATIV IZREZA
V Craft-alnici je nov *381.izziv, ki se glasi NEGATIV IZREZA . Tole so Andrejina navodila, : Na voščilnici uporabi tisti del izrez...

-
Ekola, operacija oči uspela, pacientka ni umrla, bom pa umrla v želji po ustvarjanju , ker imam enomesečno prepoved matranja oči. Sicer...
-
Lani je bil posel na hitro narejen, ker je višnja pomrznila, letos pa...grozljivo veliko jih je. Zato je tudi padla ideja, da naredim še ne...
-
Nageljne sem "namontirala" kar na plastične osnove, ker ne bi prišli tako do izraza, če bi jih nalepila na palčke (svilene nageljn...
Zakon ideja!
OdgovoriIzbrišiOk, to pa prvič vidim/slišim. Ideja je svetovna :-D . Koliko časa pa stoji tale mešanica?
OdgovoriIzbrišiOjla….tudi 1 leto….preverjeno (ker sem pozabila da imam)…odprla in je bilo tako kot tisti dan ko sem vložila. Podobno kot pri marmeladah.
IzbrišiO, to pa še nisem slišala. Za čežano vem, da se lahko vlaga. Sicer ne pražim jabolk za v štrudl, mi damo kar sveže naribana, je pa to super način, da ohraniš jabolka.
OdgovoriIzbrišiu čudovita ideja, bom uporabila, ko jabolka dozorijo :-)
OdgovoriIzbrišiMojca, ta tvoj recept sem občudovala že na fb-ju. Super. Verjamem da je zelo okusno.
OdgovoriIzbrišionline पैसा कमाने के लिए 3 Best URL Shortener 2018
OdgovoriIzbrišivirtual server hosting
OdgovoriIzbrišifree windows vps trial 2018 and free
OdgovoriIzbrišiNajprej sem bila čisto navdušena nad tvojo idejo, saj je jabolk letos res obilo. Ko pa sem v nadaljevanju razmišljala o lupljenju in ribanju jabolk, sem ugotovila, da sem sama bolj za pripravo sestavin za enkratno uporabo (pa še takrat lupljenje in ribanje če se le da prepustim komu drugemu ;-)
OdgovoriIzbrišiUživaj v sadovih svojega dela, Majda
i tried this filled apples pie. i like it very much. keep it up.tech talk
OdgovoriIzbriši