ponedeljek, 17. september 2018

ZELENI ŠKRAT

...je začel z novoletnimi darilci...že skrajen čas...Za vikend sem ga še pustila, da se je namakal v morju , od danes dalje  pa bo začel polni delovni čas...do novega leta je  natanko 106 dni...če odštejem 20 dni, ker je potrebno voščilnice oddati pravi čas...imam na voljo  SAMO  še 86 dni...!!!!

 

 
Razen embosirane štampiljke borove (ali smrekove vejice ...tu si še nisem na čistem)...je vse iz najnovejše kolekcije "Najlepši par" , zato gre v galerijo september 2018 . Upam pa,  da zadostuje tudi *219.izzivu - zvezdno nočno nebo na Craft-alnici ...
 
Po prekrasnem vikendu na morju (razen potresa) ...voda ima še vedno 25 stopinj, sonce,  prazne plaže(juhuhu)....bo treba spet v ustaljene tire... Lep teden želim tebi ...in tebi...in tebi!!!!
 
 
 
 
 

11 komentarjev:

  1. Ha, sem vedela, da bo nastalo še nekaj z zvezdnatim nebom in še sreča, da je. Tvoj škratek ima imenitno bleščečo svetlobo, da se ne bo pri predaji daril zmotil. Dobro si je nabral moči na morju!
    En objem k tebi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Čakaj malo - kaj nimaš prazničnih voščilnic narejenih že za leto 2020? :) Vem, da si polnila že ne vem katero škatlo :)
    Kakorkoli: pridna kot vedno, skrbna in pripravljena.
    Luštna je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prikupno si umestila palčka v pravljični gozd. Ozadje je fantastično. Lepa voščilnica.
    Mene še čaka izdelava vseh 70 prazničnih s slovenskimi napisi. Po dopustu :-) .... za 2019 :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. O kako prikupen škrateljc
    zelo mi je všeč
    lep pozdrav Tamara

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislim da bodo tudi mene tile palčki malo spravili v ustvarjanje, tudi tvoja voščilnica mi je v navdih. Krasno podopustniško ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
  6. prekrasno ozadje in čudovita je! ja, ti ne verjamemo, da nimaš vseh novoletnih za letos že narejenih, tale je verjretno res za 2020!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, lepo mi delaš lušte po morju, pa kažeš božične voščilnice. Škrat pa že pridno nabira darila. A to je že za 2019?

    OdgovoriIzbriši
  8. Dober po-dopustniški štart s prikupnim škratkom! Lepo in sijoče nočno nebo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Palčka si umestila na krasno ozadje! Všeč mi je lep prehod od svetle do temne in palček z darili je ravno nekje vmes! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  10. Bofi revež od palčka, še ponoči mu ne daš miru z darili... :D. Ozadje je 1a in til epervlivajoči se ostenki zelene.. všečkam na polno! In ja, glede morj apa sem ti FOVŠ :(

    OdgovoriIzbriši
  11. Ne vem, če bi ti verjela, da ti zmankuje časa. Po moje imaš za letos škatlo napolnjeno že od pomladi..
    No kakorkoli, tvoj zeleni škrat, ki potuje po nočnem nebu je fantastičen in pravgotovo bo v kratkem dobil še kakšno škratjo družbo.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...