sobota, 23. maj 2020

EMBOSSING

Še lanska vendar neobjavljena...kot zanalašč za izziv pri 52CCT .....embosirano ozadje štampiljke pisava ter samo voščilo...vse z zlatim embosing prahom,  smreka  pa je šablona CC.


 
Pssst...morje je že toplo...
 
 
 
Lepo soboto vam želim.....

9 komentarjev:

  1. En, dva, tri, pa si z nami na blogu CCT. Krasna je tvoja praznična z dodatkom embosinga in barve ... saj veš, meni ljube :-)
    Me pa zanima, si že pobegnila tja dol in v živo preverjaš morje?
    Tako zelo ti privoščim.
    En velik objem na daljavo, Majda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja , sem že pobegnila in ga res v živo preverjam....zaenkrat samo plevel odstranjujem, vsake toliko časa mi pogled pa le zaide na morje....saj bo....samo je treba najprej vse uredit, potem bo pa prišlo tistih 5 minut tudi zame....

      Izbriši
  2. Joj Mojca, super voščilnica, zelo mi je všeč - ampak?! - ne boš verjela in ne zameri, še bolj me je pritegnila druga slika:). Ta sicer z našim ustvarjanjem nima nič, ali pa tudi, saj nam lahko da inspiracijo,.... mene pa je popeljala s spomini v lepe trenutke, ki sem/sva jih preživela pri tebi.
    Lep pozdra k tebi, z očmi in mislijo name objami tvoj zaliv in uživaj. Lep pozdrav in objem Andreja
    p.s.: lepo pozdravi tudi Slavca

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti lepa.....sem ga objela.... na hitro...bo drugič več časa....danes sem že doma....je pa morje krasna inspiracija...vsaj meni.....

      Izbriši
  3. Tvoja praznična voščilnica je zelo lepa. Krasne barve si uporabila. Embosirano ozadje je zelo lepo. Lepo si jo sestavila.
    Pogled pa mi že vleče... saj veš kam... na morje. :-) Krasna fotka. Hvala, ker si se spomnila na nas, ki ga bomo letos videli samo en mali košček.

    OdgovoriIzbriši
  4. Fantastična voščilnica s super ozadjem.
    Oh, kako si mi lušte po morju naredila...

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo si se poigrla z emobissinfom in malo drugačno smrekico :). Pmapk pogled je tudsi meni zatavla k spodnji sliki...bo treba it en krog do obale ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, čudovita je tvoja voščilnica in super si se poigrala z vročim embosiranjem :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT!

    Ohhhh, kar malo ti zavidam, da si lahko že preikusila morje ... Uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  7. A wonderful Christmas card!I love the embossed handwriting on the background! - So elegant! Thank you so much for playing along with us at 52CCT. Rosi x

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...