sobota, 9. november 2013

FILC 3 in 4

Še vedno sem v filcu. Danes je nastala obešanka in voščilnica. Pri voščilnici sem uporabila nove štampiljke iz Tinine kolekcije http://www.najlepsi-par.si/blog/ in moram priznati, da sem neznansko uživala v teh vejicah in storžih.  Tudi napis je iz njenega kompleta štampiljk. Fenomenalen je, če ga še nimate, kaj čakate,  ne bo vam žal. 

Ker pa je na obeh izdelkih filc, tudi te prijavljam na 19. izziv - ko me inspirira - FILC -

Na voščilnici so poleg ročno izdelane smreke še zeleni biseri,  pa  tudi snežinka in pol, ki sem jo naredila iz kovinske šablone in dekorativne strukturne paste z bleščicami, napis, vejice in storži pa so štampiljke. 


Na obešanki   srček pa  so filcane  rožice in listki , ki sem jih vse ročno izrezala in prišila na filc ter prišila še perlice. Obešanka je napolnjena z polnilo. Srček je velik   15 cm. 


Ker pa danes to ni edina objava, vas lepo povabim še na naslednjo stran. 
Čao

6 komentarjev:

  1. Ne delaj mi skomin s temi štampiljkami! :-) Res so krasne, kjerkoli naletim nanje. Tvoja današnja izdelka sta zelo lepa. Srčke iz filca sem že delala in jih polnila s sivko, nisem jih pa nikdar okrasila. Morda ti kdaj speljem to idejo :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nimam nič proti, zato pa objavljam te izdelke, ker bo mogoče komu prišlo prav.
      Še enkrat : ŠTAMPILJKE SO MEGAAAA .

      Izbriši
  2. Kako so lepe
    Mojca-mojstrica uporabe filca si
    super
    čakam Božička da prinese štampiljke-sem mu že pisala :)
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca, kakšna paša za oči! Voščilnica s smrečico je krasna, zelo lepo si dodala malo snega. In ful sem vesela, da si uporabila tudi vejico in storžek :-) Obešanka je pa tudi tako čudovita... toliko krasnih detajlov!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ideje kar letijo s tebe in krasno si naredila oboje.

    OdgovoriIzbriši
  5. iii, jaz se tudi ne morem nagledati smrekice. mogoče tudi zato, ker je v moji najljubši barvi (zelena).zdaj ste me punce navdihnile, da se ponovno tudi jaz lotim filca ;)

    OdgovoriIzbriši

ZA MALO STAREJŠO NAJSTNICO

 Dve muhci na en mah.... Prva muhca nese tole voščilnico tresočko  v  Veselo hiško  kot črko D - deklica. Druga muhca gre pa na obisk v  Cra...