ponedeljek, 11. november 2013

FILC 4

Še vedno sem v rezljanju filca in štampiljčkanja vejic in storžev. Ker pa vem, da moram še trenirat, jih bom sigurno naredila še kaj.
Odkrila sem še nekaj - šivanje perlic na filc - najprej na malih stvareh, potem (ko bom velika) se bom lotila pa še verižic.Upam, da kmalu.

Tokrat je nastala novoletna voščilnica , ki jo spet prijavljam na http://www.najlepsi-par.si/blog/ 19.izziv - ko me inspirira - FILC . To je moj četrti izdelek - Tina je omenila, da se  lahko sodeluje  z več izdelki. Ker imam še kar nekaj idej, upam, da vam jih lahko pokažem.

Za voščilnico sem uporabila:

- filc + našite perlice,

- Syzzix šablona 3D,

- distress blazinice v modri in rumeni barvi,

- in seveda Tinine štampiljke - napis in vejice s storži .




Pa lep dan še naprej in hvala za obisk ter komentarje.




6 komentarjev:

  1. Ideje s filcem k<r frcijo od tebe in meni se zdi to naravnost odlicno. Na najin izziv pa se lahko prijavis s kolikor izdelki zelis, saj je njegov bistven namen, da smo inspirirani in da imamo na kupu vase krasne izdelke. Lepo bodi in hvala ti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pri tebi pa kar šibajo ideje s filcem :-) Sem se ustrašila, da ga boš vsega porabila, pa zgleda, da ni bojazni :-) Super si skreirala te okraske.

    OdgovoriIzbriši
  3. ooo kako mi je všeč; super si se tudi tokrat poigrala s filcem!
    Zelo lepa voščilnica, Mojca :-))
    Res si pridna!

    OdgovoriIzbriši
  4. krasna ideja in kombinacija dveh tehnik. filc je res material z nešteto možnosti. že čakam naslednjih!
    lepo ustvarjaj še naprej,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Pisani balončki, takšno jelko ali bor smo imeli okrašen/o vedno doma pri starših-spomnila si me na otroštvo-hvala-voščilnic je res prekrasna.
    Lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, tvoja kreativnost je pa neverjetna! Zelo lepo voščilnico si naredila. Kako mi je všeč, da so bunkice tako velike in mehke. Trenirati ti po moje ni potrebno, lahko pa nas lepo razvajaš dalje :-)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...