torek, 8. september 2020

1.ROJSTNI DAN

Za našo enoletnico....pa moram hitro objavit, da ne bo  šla prej v šolo!!!!!! Z objavami sem se res čisto skregala....računalnik me itak več ne uboga....nesramnež noče več sam spisat objave, še lajat je nehal po blogih....nič kriva!!!!! Zdaj pa samo čakam, da mi bo preklopil na nov sistem, potem sem pa ...no...v r..i!!!!!




 
1.  galerija september "Najlepši par" (šablona punčka, kvadrat, balon)
 

Izzivi:
1. Craft-alnica - *268 - poletna osvežitev
2. Vesela hiška - sadje
 

11 komentarjev:

  1. Ja babi, spet si razturala! :-) Čudovita knjiga-voščilnica za tvojo najmlajšo vnukinjo. Super i igrivo si jo okrasila zunaj in znotraj.
    Hvala za ledeni čaj, ki si ga prinesla v Veselo hiško. Krasen, osvežujoč motiv in zelo lepo sestavljena voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako čudovita knjigica. Tako lepo si jo okrasila zunaj in znotraj. Še posebej všeč mi je mačkon na prvi strani...
    Super pa tudi voščilnica z limonado. Hvala, da si poskrbela za osvežitev tudi v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  3. Babi sedi 5-ampak kdaj je šlo pa tole leto okoli da ima Taja že 1-leto? ajej... v glavnem vščakam tvojega gospoda mačkona in mično gospodično v knjigici, tale limonada bi pa tudi meni sedaj orngi pasala ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. Si me nasmejala s poročanjem o tem, kako tehnika živi čisto po svoje! še dobro, da nas vsaj papirji ubogajo in pri tebi so zelo poslušni, glede na krasne pokazane izdelke! Hvala, ker s poletno osvežitvijo odeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  5. oo, kako krasne stvari za vnukinjo, tako lepo in nežno.
    pa tudi ta limonada ni od muh, si mi naredila kar lušte.
    Hvala, da si se pridružila Craft-alnici, kjer sem bila gostja pri tem izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Mojca. Kako pogrešam tvoje komentarje. Sedaj, ko se nam bliža jesen upam, da boš našla skupen jezik z računalnikom in se nam boš večkrat oglasila in seveda tudi pridružila.
    Seveda si spet krasno ustvarjala, tvoji dnevi imajo še vedno kakšno urico več kakor moji in seveda se to pozna tudi pri ustvarjanju.
    Krasno serijo si naredila, voščilnica z osvežilnim napitkom je pa naravnost fantastična.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna poletna osvežitev :-))Zelo lepo voščilnico si naredila!
    Tudi knjiga je čudovito izdelana.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno

    OdgovoriIzbriši
  8. Še ena se javlja, ki se je skregala z objavami, nov bloger mi kravžlja živčke, poleg vsega ostalega grr. Ampak verjamem, da se bodo počasi stvari spravile v red in jupi začnem harat tudi po blogih, komentirati. Čestitke za prvo svečko najmlajše in hvala, da si vrč slastnega čaja prinesla v Veselo hiško :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Mojca, koliko ustvarjalnega navdiha si vpletla v svoje srčne voščilnice. Dokaz, da zmoremo premagati vse te virtualne spremembe, ki nas spravljajo ob živce! Najprej je en sam užitek v ustvarjalnem vrtincu, nato pa sledi (če;-) delitev vsega ustvarjanja s preostalim svetom ;-)
    V Veseli hiški smo navdušene nad tvojo objavo :-)
    Velik objem na daljavo, Majda

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse so enkratne in super zanimive ! Ena lepša od druge. Zadnja s sadnim vrčkom seveda čisto ta prava za naš Izziv. Ornamenti so zelo lepi in vse si krasno obrobila s srebrno, ki poveže vse elemente skupaj. Hvala za tvoj osvežilni obisk v Veseli hiški. Objem, Veana R. DT

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...