petek, 28. december 2018

LAN 2 LETI

Čestitko v obliki zastavice je dobil naš dvoletnik...črke so lesene in rahlo osenčene z distressi...vse ostalo pa je igranje s CC šablonami.


 Še  kar precej novoletnih čaka   na objavo...
 
/tale gre k Darji v njeno galerijo - pod bleščeče/


 
 
 
 
/okvirček, napis in mašnica sta od "Najlepšega para"....lepim v decembrsko galerijo.

Lep dan vam želim....
 

6 komentarjev:

  1. Mojca, tole je pa TOP objava in čestitke vašemu 2-letniku. Pismu beži čas, saj si se komaj pohvalila, da si spet babi ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kdaj sta pa minili ti dve leti? Madonca, kako čas beži... Čestitke vašemu mladeniču! :-) Babi se je spet izkazala s čudovito in simpatično voščilnico. Tudi vse praznične so krasne. Punca, razturaš. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Mojca, mojemu čudenju ni ne konca in kraja ... kako ti vendar uspe papirčkati, kvačkati, izdelovati nakit in še in še ... a to pride po okrogli obletnici? Ker mene to še ni doseglo, upam, da čim prej ;-)
    Čaroben vikend ti želim, kmalu pa spet pokukam sem gor, ker morda še danes kaj novega objaviš :-)
    Objem k tebi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. Saj kar ne morem verjeti, da je Lan prislužil že drugo svečko - kar prehitro gre vse. Ampak pri tebi gre vse še bolj hitro, saj ne vem, če mu nisi pripravila že voščilnico za tretji roj. dan:))). Sicer pa ti sploh ne morem komentirati, ker si čist preveč brzinska, tako da je prav fino, da objavljaš tudi na FB. Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši

ZA MALO STAREJŠO NAJSTNICO

 Dve muhci na en mah.... Prva muhca nese tole voščilnico tresočko  v  Veselo hiško  kot črko D - deklica. Druga muhca gre pa na obisk v  Cra...