sreda, 24. november 2021

DISTRESS INKI IN OXIDI

 Stencil šablonca + primerjava barvanja z distress inki in oxidi....razlika je več kot očitna...domača naloga Ustvarjalne akademije pri Darilnici Klavdija...Štampiljka pobarvana z distress markerji (Darilnica Klavdija - www.craft-shop.si), nato pa ročno izrezana .




Klarina omara pri Magdi se lepo polni......

Hvala za vaš obisk.



9 komentarjev:

  1. Prav razveselila sem se, ko se je tvoja voščilnica Hrestača, ki je naravnost čudovita, tako lepo privrtela v Klarino omaro, ko sem jo tudi sama polnila. Se veselim veselega decembra.

    OdgovoriIzbriši
  2. Že res, da dajejo inki ali oxidi različne rezultate in oboji čudovite, sploh, če izbereš tako lepe barve. Ampak tudi čudovito ozadje potrebuje čudoviti glavni motiv. Se ve, da če izbereš Hrestača, ne moreš zgrešiti, da ga ozadje ne bo čisto zasenčilo. Hvala, da si ju postavila v Klarino omaro, veš, je bilo že malo osamljeno. Hrestači, ki že tam domujejo, se bodo družbe zelo razveselili.

    OdgovoriIzbriši
  3. Očitna razlika, sta pa obe lepi.

    OdgovoriIzbriši
  4. A veš kaj sem vse morala sedaj nardit, da sem ti lahko komentirala! Skozi mi je javljal napako in sem mobilizirala Nika, da mi je pomagal počistit nesnago na PCju :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo si ustvarjala in Hrestača postavila na lepo izdelano ozadje.

    OdgovoriIzbriši
  6. Wauuu kako realistične zidake si naredila...BRAVO!!!
    Super lepe voščilnice si naredila!

    OdgovoriIzbriši
  7. Oppa kako svetovno in realno ozadje - razlika je očitna, čeprav ne vem zakaj moji oxidi samevajo v škatli... Čudoviti voščilnici :)!

    OdgovoriIzbriši

"D" kot DA!!

 Rekla bosta DA (ne vem še kdo, ampak zalogo je dobro imet)...poročna knjigica - tresočka  kot velik žep za denar.... Izzivi: 1.  Vesela hiš...