Skupno število ogledov strani

četrtek, 14. avgust 2014

BARVAMO in kvačkamo

Kar krepko smo že zakorakali  v drugo polovico avgusta, jaz pa samo eno objavo. Saj me je kar malo sram ampak bom nadoknadila. Za 300. objavo bo spet sledil bonbonček, ki bo - močno upam še letos.

Zadnji moment se javljam na Vladkin  in Tinin izziv  http://ustvarjalnaskrinja.blogspot.com/ s pobarvano punčko in kot je rekla Sonja - imejte malo milosti. Da pa sem se izognila čestitki, ki bi bila cela pobarvana, sem nakvačkala oblekico .... malo drugače. Saj ne da ne uživam v barvanju - nasprotno - prav krasno je packati, ampak kaj, ko moraš tudi za to imeli roko in stil. Kakorkoli že, za to voščilnico sem uporabila aqua  barvice, 3D roler barvni in bel flomaster ter črno oglje, ki sem ga uporabila za temnejše pramene črnih las ter Tinino šablono hvala.


Hvala vsem, ki me obiščete in še lepša hvala vsem, ki pustite komentar. čao8 komentarjev:

 1. Super si uporabila različne tehnike barvanja in zelo mi je všeč
  pletena oblekica.
  Lepo bodi, Jana

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako je lijepa. Super. Ovo sa heklanom haljinom je predobra ideja.
  Lp,Martina

  OdgovoriIzbriši
 3. Wow, res si carica. Nina navdušena nad vsemi tvojimi kreacijami.

  Lp, od vseh nas,
  Polona

  OdgovoriIzbriši
 4. Ijeha, kako je super tale oblekica. Tudi deklica ima tako vesel nasmeh, ker jo lahko nosi. Res super kombinacija in vesela sem, da si ujela najin izziv.

  OdgovoriIzbriši
 5. Mojca!!! Lepo te je `videti`...in to v kakšnem slogu! Tvoja deklica mi je krasna...tako barvanje, kot izjemna oblekica. Hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu in se priporočam, da jo dodaš še v galerijo Najlepši par :-)

  OdgovoriIzbriši