Če še niste pogruntali - tale reč v protvanju je vsesorte narezana zelenjava, ki nam poleti ostaja v hladilniku:
- korenček,
-jajčevci,
- čebula in česen v velikih kosih,
- paradižnik,
- zelene bučke,
- paprika,
- hokaido bučke,.. (mogoče tudi šnite krompirja - še nisem probala) Bodite ustvarjalni!!!!!!
Zelenjavo lahko narežeš že dosti prej (za moje pojme je dosti bolj okusna) preden jo daš peči v pečico. Dodaš Vegeto, malo olivnega olja, sama pa sem dodala še malo belega vina. Pečeš na 190 stopinj - 45 do 60 minut.
Verjemite mi, da bo tale zmešnjava prepričala še tako zagrizenega mesojedca.
- pa dober tek in hvala ker me berete-
Tale šjora mora res odpreti blog, da probamo s čim te je razvajala na morju - hvla pa tebi ker si delila z nami :). Bo za probati, ma ne vem koliko bom po tanovem kuhala - v ponedeljek grem prvič v novo službo in 12 urni turnus res ni kuharsko primeren...
OdgovoriIzbrišiMmhmhm tole probam jutri, ko imamo piknik pa da gostje ne bodo jedli samo meso ;-)
OdgovoriIzbrišiTole zna biti pa zelo dobro. Bo treba poskusiti. Pa hvala tršici, da te je naučila in tebi, da tole deliš z nami :-)).
OdgovoriIzbrišiNe može biti loše..osobno obožavam povrće i radim ga na svakojake načine. Trebat će ovo probati.
OdgovoriIzbrišiLp, Martina