sobota, 30. avgust 2014

ČAJČEK ZA ZIMO

Čaj iz domačega "listja". Za dušo, sploh pozimi, ko neham kidat sneg.

Letos sem slučajno naletela na sadiki /trg.Kalia NM/ mete z okusom čokolade in ananasa. Bilo bi jih greh pustiti v trgovini - sploh tisto s čokolado. Če liste zmečkaš res diši po čokoladi in ananasu.  Vrt ni pretirano velik ampak za ta dva grma sem našla prostor.

/meta z okusom čokolade/

/melisa citron/

/meta z okusom ananasa/

/limonina trava - narezana, drugače zraste grm do 1,5 m višine/

/meta citron/

/mešanica vsakega po malem/


Še okrasna steklena posoda v kateri bo počival do zime in tagec, ker do zime lahko že pozabim, kaj je v posodi (EMŠO in podobne stvari), 




in iz papirja narejen svečnik z dišečo svečko





Izzivi, na katere prijavljam ta dva izdelka pa so:

1. http://suzypantssmarty.blogspot.com/ - #44. - anything goes,
2. http://hobbycutzchallenges.blogspot.com/, -#62. - use not white,
4. http://wordartwednesday.blogspot.com/, #147. - anything goes.


Lep dan še naprej. Hvala ker ste z mano. 


8 komentarjev:

  1. What a creative project. Great way to think outside the box. Thank you so much for sharing with us, and please stop by again soon.
    Karen
    Word Art Wednesday

    OdgovoriIzbriši
  2. Nikdar slišala za meto z okusom čokolade ali česarkoli drugega. :-) Jaz sem še iz stare šole in pri meni je meta pač meta :-))). Lepo si zapakirala čajček. Kdaj ga boš pa pila, če ne bo snega za kidanje? :-))) Tudi svečnik je lep in je zelo domiselna dekoracija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če je letos usojeno, da sneg pobeli Slovenijo samo 1x, ga bo sigurno nasulo na naše dvorišče.... (dolgoletne izkušnje). Če aprila pada sneg, 3x smeš ugibat, kam pada - ja.... na naše dvorišče. Ni se za bat, da čajček ne bo v uporabi.

      Izbriši
  3. Super mešanica. Tudi sama imam mali zeliščni vrt. In letos mi je mami prinesla od nekje čokoladno meto in res diši po čokoladi. Bom videla, kako se bo obnesla v čaju ;-) Jaz ga pijem skozi vse leto - nabiram tudi še kaj drugega po okoliških travnikih. Okus trgovinskega čaja se ne more primerjati s tem "domačim" zeliščnim. p.s. SUper ideja tudi za svečnik.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kod tebe opet brdo novih stvari. Ni ja nisam čula za mentu s tim raznim okusima, ali dobro je znati. ;) Lijepo si upakirala čaj i napravila lijep tag.A sviječnjak je predobar.
    LP, Martina

    OdgovoriIzbriši
  5. What a wonderful design and idea! Thanks for joining in at Hobbycutz! Susan x

    OdgovoriIzbriši
  6. Wow, love your projects and especially the candle holder. Thanks for sharing it with us over at Let's Craft and Create.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zanimive mešanice zelišč rastejo pri tebi. Slišala zam že za čokoladno opcijo, ma probala je pa res še nisem. Upam da boš pila čajček za dušo in po napornem kidanju snega :)

    OdgovoriIzbriši

"R" kot RUMENA

 Otroška, ki je narejena z novimi papirčki  Wayanay Craft Bird  ....ozadje so akvarelne barve in 3D teksturno ploščo iz  Darilnice Klavdija ...