torek, 24. november 2020

ROKAVČKI POMAGAVČKI

 je dobrodelni projekt za osebe z demenco - odpravljajo stres, jih sprostijo, zamotijo skratka imajo izjemen terapevtski učinek...sodeluje se z društvom Spominčica,  pobudnica pa je Maja iz Hude volne.....Če katero mika...ni težko...naredi se kvadrat 28x28  do 30x30cm, nanj se našije vse možne pripomočke (perle, mašnjice, različne barve....skratka...vse, kar vam pade na pamet...več je teh stvari, bolj so terapevtske)..., nato se zašije v tulec in ...to je to....Zbira se pri Maji...na tej spletni strani je tudi njen naslov... Mojih prvih 10 je pa tule:






5 komentarjev:

  1. O, madoniš, kje pa vse ti ne sodeluješ (to je rečeno kot pozitivno vzpodbudni vzklik presenečenja). Res si pridna, ustvarjalna in dobrodelna. Kapo dol!

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca moj poklon....sem videla veliko tega ko sem slabo leto delala v DSO

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca nimam besed o tvoji dobrodelnosti, vsestranskosti. Fenomenalna si, vse čestitke in poklon. Objem Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma kaj si ti zlata dušica Mojca. Res so fletni in verjamem, da bodo nekomu pomagali. Če ne drugače že z mislijo, da je nekdo nekaj ustvaril zanj :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasno Mojca, tvoje srce je takoooo veliko in dobro.
    Že slišim besedice hvala, hvala, hvala Mojca.
    Moj poklon,vse dobro Tamara

    OdgovoriIzbriši

"D" kot DA!!

 Rekla bosta DA (ne vem še kdo, ampak zalogo je dobro imet)...poročna knjigica - tresočka  kot velik žep za denar.... Izzivi: 1.  Vesela hiš...