Skupno število ogledov strani

četrtek, 13. februar 2020

PINGVIN

kvačkan ....v velikosti 21 cm
 

Naredila sem dve škatli...okroglo... ta mi je dala za dihat,ker je vse izmerjeno in izrezano na roke....

 
Druga pa je exploding  box ....v velikosti 16x21cm...Včasih se pri škatlicah ...(ta je bila kar konkretna škatla) ....sprašujem: "A si moram res tako zakomplicirat vse stvari???"....Vedno pa pridem do sklepa JAAAA...je vredno!!!!....
 
 
 
 
Izzivi:
1. Vesela hiška - 3. izziv - mixed media
2. ArtMBR - ljubezen ali zima....

6 komentarjev:

 1. kar je največ vredno pri tvoji tokratni objavi, si itak sama postavila na prvo mesto. Potem bi bilo lahko dolgo nič, saj sem prepričana, da je v pingvina vloženega veliko dela. Še cofek ima simpatična kapa. Potem si je treba malo oddahniti in začeti občudovati še vso embalažo brez primere. Na koncu pa še škatla presenečenja, ki bi lahko bila tudi prazna, tako je bogata. samo čestitam ti lahko in zavidam prejmniku. Hvala, da si svoj čudovit izdelek pokazala tudi na polički v moji galeriji.

  OdgovoriIzbriši
 2. Je vredno, ker se vidi, da je vložena ljubezen in je narejeno s čutom za nekoga, ki bo to dobil.
  Čudovito je!

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja Mojca, je vredno. :-) Ko se prejemniku zasvetijo oči, je poplačana vsaka minuta dela. :-) Krasno si ustvarjala in škatlica, s katero si okrasila Veselo hiško, je čudovita. Pingvin pa itak. :-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Joj, kaka mojstrica si ti...saj ne morem verjeti. Kako čudovit kvačkan pingvin in za tako mojstrovino se je potrebno potruditi tudi z embalažo, kako pa! Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja Mojca, vsekakor je vredno, da tvojemu čudovitemu pingvinčku narediš še čisto ta pravo škatlico. In škatlica je res prekrasna z vsemi barvami in tehnikami, ki povežejo v fantastično darilo. Hvala, da si se ustavila pri nas v Veseli Hiški in še veliko projektov pokaži. Objem, Veana R. DT

  OdgovoriIzbriši