sobota, 12. oktober 2013

BEST BLOG 28. marec 2013


KOOONČNO sem pogruntala , kako spraviš te nagrade na svojo stran (preprosto kot pasulj- zdaj že, me je pa sram povedat, da sem se cel teden matrala okol te slike).
Tamara, še enkrat hvala za nagrado. Ker si ti prva, od katere sem jo sploh dobila , je prav, da se ti oddolžim (tudi jaz bom namreč malo po svoje priredila vse skupaj). Tole si si zaslužila. Gobica s podmladkom  je velika 10 x 8 cm . Če ti je čipka všeč, mi prosim  pošlji svoj naslov, da ti jo pošljem.

Tole so pa  pravila, ki sem jih prepisala:
Nagrada  ne bo ostala pri meni, posredujem jo dalje z naslednjimi pravili, če želiš jo sprejmi ali pa ne-odločitev je samo tvoja, jaz menim, da si jo zaslužiš.
- Nominirani mora napisati post  v katerem je vključen logotip in se zahvali tistemu, ki ga je nominiral!- Odgovori na spodaj navedena vprašanja in predlagaj 20. drugih blogov!-Imenovani blogi morajo imeti manj, kot 200 spremljevalcev-upam, da sem navedla takšne. :)
-Nagradico dodaj na svoj blog
In tukaj so vprašanja na katera odgovori:
01) Kakšno hrano imate raje: sladko ali slano?- sladko, še vprašaš??? (sem kot pijanček, ki rabi svojo dozo)
02) Kaj ti je pri človeku pomembnejše: osebnost ali videz?- jasno da osebnost
03) Kdaj ste vzpostavili svoj blog?- 19.12.2012  - frišna v tem poslu
04.), Kdo vas na tem ljubem svetu  navdihuje, da začnete z  nečim novim?- S tem se ukvarjam od kar pomnim zase - filanje praznih baterij. Sigurno pa tudi moja velika družina.
05.)Ali spremljate veliko blogov? Pregledam vse živo, podolgem in počez in zraven vzdihujem in se včasih tudi sprašujem, kaj vraga delam jaz na teh blogih ob takih umetnicah.
06.) Kaj imate raje, da vam nekdo skuha ali da skuhate sami.? Pri nas je tako, da jaz kuham, kadar je pa pizza day pa razen testa vse prepustim možu.
07.) Kakšne knjige bereš?- kar mi pride pod roke, čez dobro kriminalko je pa ni.
08.) Katere oblačilo je preživelo najdlje v tvoji omari?- (20 let - kje so tisti časi) 36 št. kratke hlače iz jeansa - čakam, kdaj bom imela spet 50 kg, da jih bom oblekla (po petih porodih - ob svetem nikoli)
09) Kateri je vaša najljubša ustvarjalna trgovina v domovini?- trgovina PAPIN IZ  NOVEGA MESTA - Bojana in Anja sta tudi "glavni krivec" za moje ustvarjanje.
10) Kakšne lastnosti so pomembne za vas pri osebi?- točnost - ne prenesem ljudi, ki zamujajo!!!!!
11) Kateri je vaš najljubši film?- ŽIVI  (mislim, da sem ga že 7x gledala, pa me še vedno fascinira)
Moji nominiranci pa so
1. http://dodvori.blogspot.com/
2. http://prsosed.blogspot.com/
3. http://marikagabez-rojstnidan.blogspot.com/
4.http://irena-nena.blogspot.com/
5. http://posvojipoti.blogspot.com/
6.http://kotezagrabi.blogspot.com/
7.http://marnino-veselje.blogspot.com/
8. http://rilcekinkljuncek.blogspot.com/
9.http://aknela69-ustvarja.blogspot.com/
10.http://fikusandreja.blogspot.com/
Že na začetku sem napisala, da bom malo priredila pravila. Moj izbor je 10 blogov (nekaj mi jih je pobrala že Tamara), iste pa ne smem izbrati. Še marsikatera si to zasluži, vendar ne vem zanjo.
Hvala vsem za ogled in za komentarje, zaenkrat sta najbolj vztrajni  Tamara in Sonja (Old punca), sčasoma pa upam še na koga. Čao

Ni komentarjev:

Objavite komentar

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...