Skupno število ogledov strani

sreda, 01. april 2020

PAPIRČKANJE OD A-Ž (1.naloga)

Pa sem spet v šoli...   Marina je začela s 1. šolsko uro in prvo nalogo...na voščilnici uporabi samo osnovne pripomočke: papir, škarje, rezalnik, lepilo, barvice,...
Moram priznat, da je bila težka....ob kupu stvari, ki jih hrčkam že 11 let se je bilo res težko spravit samo k osnovam...kup predalov odprtih....kamorkoli sem pogledala, povsod je bila ena nevidna roka, ki me je udrihala....prepovedano vse!!!!!

Izbrala sem si dizajnerski papir, ki je že dišal po plesni...kupljen gospodovega leta ....lep, zimski s kristalčki, ki so se kar razgubili, ko sem jih rezala na cm listke.....boljš to, kot da mi enkrat res čist splesnijo!!!!

Ozadje je pleteno, vse ostalo pa je izrezano s škarjicami ...vse je še nekak šlo, ko je bila pa na vrsti hologramska snežinka....3x smete ugibat, zakaj so samo 2.. Snežaka, smreki in obe snežinki sem podložila s 3D penco (dovoljeno) ....

In če bi mi v tem trenutku kdo rekel, da jih moram na ta način naredit 70....bohlonej 100x...grem takoj kupit 100 Unicefovih in se vidimo konec leta, ko jih začnem pošiljat.....ampak je pa bil svojevrsten užitek in mal adrenalina tudi. Zdaj pa k drugi...ta bo bolj na easy!!!!!


Lep dan vam želim!!!

9 komentarjev:

 1. Pravzaprav tale izziv zate ni tako hud in ne vem, zakaj nebi ponovila, saj si sestavila izredno lepo voščilnico.

  OdgovoriIzbriši
 2. O, kapo dol, ne vem, če bi se sama lotila takega izziva ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Mojca si me nasmejala z besedami "prepovedano vse", kot današnje dni... A uspelo ti je ustvarili prekrasno voščilnico! Prepleteno ozadje in simpatični možki so TOP!! Lepo se imej in hvala za tvoje komentarje. Objem

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasno si tole izpeljala.To bi bil izziv zame.
  Mogoče se pa preiskusim,
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 5. Kriza, ko se človek razvadi z vsemi igračkami, ki jih ima, potem pa kar na enkrat "prepovedano vse" Ja, težko se je potem lotiti dela. Ampak, zate draga moja to ne predstavlja težav. Naredila si fantastično voščilnico. Dva snežaka pa verjetno predstavljata dedka in babico, ki čakata na svoje vnuke :)
  Želim ti en super ustvarjalni dan ♥

  OdgovoriIzbriši
 6. Takšne pa res niso za masovno izdelavo :) Tu in tam pa paše narediti kaj takšnega. Super je.

  OdgovoriIzbriši
 7. No Mojca, pa saj obvladaš in "prepovedano" ti sploh ni povzročalo težav. Boš videla kako boš hitela umikat pripomočke, ko bodo tovji vnuki prišli v tvoj brlogec, da bodo ustvarjali ;). Takrat bo brez težav šlo vse na roko :).

  OdgovoriIzbriši