sobota, 12. oktober 2013

KNIT-A-SQUARE akcija (11.oktober 2013)

Na Sonjinem blogu  http://oldpunca.blogspot.com/ sem zasledila akcijo za katero bom  danes  tudi jaz naredila VELIKO REKLAMO ZA VELIKO  IN RES KRASNO  STVAR.  Marsikatera to že ve, tiste, ki pa še ne ....
Do 5. novembra 2013 poteka ZELO  lepa akcija, kjer zbirajo štrikane ali kvačkane kvadrate 20 x 20 cm iz katerih potem sešijejo odejice, vreče,.... za otroke.  Lahko pa spletete tudi kapice (največ s premerom 50 cm) . Jaz sem ZA.
Več  informacij dobite  in  si lahko preberete na tem blogu http://lepemalestvari.blogspot.com/search/label/KNIT-A-SQUARE.
Res krasna stvar,  ker je vse narejeno iz ostankov volne, ki so doma samo v nadlego.  Če si štrikarca celih 40 let kot jaz,  se je sigurno tega nabralo veliko.  Zato - kaj čakaš?????
Včeraj je nastala prva  in sigurno ne zadnja runda devetih  kvadratkov. Vsak pa ima izvezen srček.

Pa lep pozdrav z željo, da se nam pridruži še kdo. Čao

6 komentarjev:

  1. Super, da si se odločila preseliti blog :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prosim izklopi preverjanje z besedo, da nam bo lažje komentirati.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala za opozorilo. Sem že naredila.(upam, da je sedaj vse v redu) Če je pa še kaj, me pa klikni. Spet se na frišno učim. Je pa dosti lažje in bolj enostavno, kot pa siolov blog. čao

    OdgovoriIzbriši
  4. HeHeHe Mojca
    Si me nasmejala :-))
    Lahko rečem, da si nova, no skoraj in verjetno še nisi odkrila pri meni, da z možem ne moreva imeti otrok in v tem ustvarjanju sem našla tisti dušni mir, ki sem ga potrebovala. Ustvarjam skoraj vsak dan! Končno mi je spet lepo :-))
    Nekateri izzivi so res bolj ali manj za izdelavo voščilnic in podobnih stvari, npr. škatlice, blokci ... Ni pa nujno, nekje želijo tudi karkoli. Enega (sploh za karkoli) sem ti pred časom že posredovala in se lahko na 1 izziv prijaviš s 3 izdelki. Malo preberi, kaj želijo :-)) Drugače pa, če se dobro držiš teme, ki jo razpisujejo, ne moreš faliti v večjem delu izzivov.
    Res Hvala Ti za tvoje obiske! Luštno te je brati :-))
    Lepe praznike ti želim!
    (ooo pri meni bo spet velikoooo ustvarjanja :-))))))

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...