nedelja, 1. marec 2020

POMLADNE

Vse se enkrat poklopi....tole štampiljko sem že predlani dobila za darilo od Veane ....Pravšnja na temo 4. izziva Vesele hiške - cvetoča pomlad. Prav tako pa jo lahko dodam tudi k Magdinem ArtMBR izzivu ...zima, pomlad, ženske, mame....


 
 10 letnico svojega delovanja pa praznuje tudi Craft-alnica ....z bloga na blog in tema  "praznovanje + številka"...bingljajoča 10-ica na trakcih in šopek cvetja Najlepšega para  (perla papir in akvarelne barvice)
 
 
Čestitke za vztrajnost!!!!!

19 komentarjev:

  1. Poklopi se, ampak ne samo od sebe, je treba kar malo pogledati izzive in jih uskladiti. Pri tebi je pomlad že v polnem razcvetu, sicer pa si doma v malo toplejših krajih. Vsi komaj čakamo pomlad, pa še zime nismo imeli, hecno, ali ne. Pa saj ni važno ali je sonce ali zima, važno, da znamo uživati, pa da ni koron....ampk če že na k, naj bodo kronce (tako v naših krajih rečejo zvončkom ali noricam. Skratka, malo sem zašla, ampak sem tako vesela, da si mi prinesla tako velik šopek pa še cvetočo ograjo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita štampiljka, ampak tale ograjica s cvetjem pa jo še dodatno obogati in popestri. Krasna voščilnica! Hvala, da jo deliš z nami v Veseli hiški!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca hvala za čestitke in hvala, ker si se pridružila praznovanju CRAFT-alnice :-))
    Zelo lepo voščilnico si naredila in dodala pravo številko.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako simpatična je ta deklica s šopkom in super voščilnica s cvetjem in desetico. Pridna si kot vedno. Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca, potrjeno: ti si ena posebna čarovnička, saj si en, dva tri pričarala tako zelo posebni voščilnici za kar tri izzive! Sama komaj dohajam vse objave, ti pa ... z levo roko pometeš z vsem. Čestitke Coprnica z veliko začetnico, ti si zakon!
    Upam, da se ob najinem prihodnjem srečanju nalezem od tebe dobre energije, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, čudoviti voščilnici si ustvarila. Hvala, ker si ljubkega dekliča s šopkom rožic pokazala tudi v Veseli hiški. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Obe sta prekrasni ! Deklica s pomladnim šopkom in ograja s cvetjem krasi našo Veselo Hiško. Hvala, da si nas obiskala ! Objem, Veana

    OdgovoriIzbriši
  8. Obe sta fantastični v viola barvi. Tudi sama se sprašujem kako ti uspeva vse to narediti. Z izzivi pometaš kot za šalo. Fantastična si!

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovita voščilnica, čisto prava za naše praznovane. Hvala, da si se nam pridružila in hvala za prijazne besede na naših blogih. Pogrejejo srce.
    Pozdravček Goga

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako lepo si vse skupaj zaokrožila in zadostila večim izzivom. Všečno in to zelo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ti si spet v polnem švunku in prav je tako. Lepi cvetoči voščilnici si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ko enkrat začneš, ti vse steče in se poklopi. Čudovito ustvarjanje in krasni voščilnici.

    OdgovoriIzbriši
  13. Mojca tebi vedno uspe skombinirati toliko različnih stvari, da res ne vem kako ti to uspe ;). Voščilnici sta obe fantastični, prva z leseno ograjco pa zmaga :).

    OdgovoriIzbriši
  14. Lepo si se pomladno obarvala in nastale zelo lepe cvetoče voščilnice, Hvala ker si se pridružila praznovanju CRAFT-alnice

    OdgovoriIzbriši
  15. Prekrasno delo si opravila, ko si vse te izzive združila v tako čudovite izdelke. tudi meni je zelo všečen dodatek na voščilnici ta ograjica z rožicami. Lepo, da si se oglasila v Veseli hiški.Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  16. U čudovita cvetoča deklica. Hvaa, ker sodeluješ v Vesli hiški.

    OdgovoriIzbriši

ZA MALO STAREJŠO NAJSTNICO

 Dve muhci na en mah.... Prva muhca nese tole voščilnico tresočko  v  Veselo hiško  kot črko D - deklica. Druga muhca gre pa na obisk v  Cra...