torek, 14. januar 2020

HO HO HO

Tale HowHow je tudi lanski....

Ozadje je narejeno z distresi in vodo, nato pa embosirano z belim perla prahcem. Šablona z božičkom pa ...ja itak...stara...nimam pojma iz kje!!!!

 
Pri tem ozadju pa sem se malo bolj potrudila...stencil šablona zid , ki je narejen s snežno pasto in malo sive in zelene distres barve ( sem bila kar  ponosna, ko sem ga naredila (še prej pa senčenje štampiljke) ..

 
Izzivi:
1. ArtMBR - januar "zima"
2. "Najlepši par" - galerija januar 2020 (šablona okvir pravokotnik in kvadrat), srečno

7 komentarjev:

  1. Mojca ti imaš vedno neverjetne ideje z ozadjem in vse tako umetelo skombiniraš. Ne vem katera mi je bolj všeč, mogoče druga ker je bolj hudomušna, ampak sta pa obe zakon :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojej, eden se je pa lepo zredil, drugi se pridno naliva ... Upam, da je to po tem, ko so otroci dobili darila :)
    Ja, ozadje, sploh pri drugi, me je navdušilo. Super je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kot je napisala Helena, sta oba Božička že darila razdelila in pol se je eden najedel, drugi pa napil in sta zaspala od vsega hudega napora. Daril je namreč vsako leto več, kajne ? In tvojih čudovitih idej tudi Mojca ! Voščilnici sta super !

    OdgovoriIzbriši
  4. Tale tvoja Božička res izgledata, kot da bi si po zasluženi delitvi Božičnih dail privoščili še silvestrovanje. In oba na tako lepih ozadjih. odražajo pa obe voščilnice kar nekaj dela. hvala, da si pinesla šampanjec tudi k meni. Jaz sem že spila en kozarec ob svoji 250. objavi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Spodnjemu Božičku si pa naložila težko delo! Revež je gotovo celo leto počival. :-) Na tako krasno ozadje bi bil pa vsakdo ponosen. Fantastično! Si pa izdelala zelo lepo ozadje tudi zgornjemu Božičku. Krasna praznična voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ho ho ho, tega tvojega simpatičnega debeluščka sem pa spregledala. Lušen je, pravzaprav oba in krasna ozadja.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...