sreda, 15. januar 2020

ZBOR PALČKOV

.....in novih 10 kom. za v škatlo 2021...
Tokrat so se zbrale novoletne šablone iz "Najlepšega para" ...Še 5x taka serija, pa bom preskrbljena z novoletkami...
Ozadja so distres in akril špric...., distres ozadja so še embosirana, akrilna pa ne...dodatek mini (Tinino darilce ob nakupu) mini mini zlatih zvezdic, vse ostalo pa...hribčki, dolince, smrekce, darilca, škrati in medvedi so Tinini. Se še spomnite 5. malo šolo prazničnega ustvarjanja in Tinina knjižna kazala??? Po tem postopku  sem naredila medvede...s pomočjo jedilnega škroba...


 
 
 


 Izzivi:
1. "Najlepši par" - galerija januar 2020
2. ArtMBR - januar "zima"

12 komentarjev:

  1. Takole bom naredila. Polovico teh tvojih voščilnic bom vzela iz moje galerije in bom tako začela polniti svojo škatlo 2021. Ti tvoji dolenjski hribčki so tako simpatični in na njih je še bolj simpatična gneča palčkov in medvedkov. V tvoji škatli ne bo dolgčasa. Bravo torej najprej za količino, vsaka voščilnica pa je lep rezultat tvojih idej in osvojenih tehnik. Hvala, da to deliš z mano.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako so cart tile tvoji medoti pa palčki pa hiške pa... res si fenomenalno naredila zimsko pokrajino tile pisani dodatki pa so pika na i igrivosti in nagajivosti voščilnic :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Evo, tole je pa takšna objava, da moram napisati tole: naša je pa res nazaj! Super praznične voščilnice, ki res razveseljujejo. Prava zimska pravljica.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna zimska idila ! Tinine šablone so res lepe in z njimi lahko ustvarjaš v nedogled. Bravo za kupček voščilnic, do konca leta bo prav gotovo polna škatla...

    OdgovoriIzbriši
  5. Opa, velik zbor si nam predstavila. In prav lepo so zapeli.

    OdgovoriIzbriši
  6. Wauuuu Mojca, dobrodošla nazaj! Mislim na obseg izdelkov za eno objavo. Fantastično si uporabila te pravljične junake. Zelo Zelo všečno. Me pa nekaj zanima, če ni skrivnost, čigava je reliefna srajčka na ozadju?
    Želim ti en lep dan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sorry...si me spet našla...Odgovor: vse srajčke, ki sem jih kupila takoj po 2.svetovni vojni:-)) sem dala iz original ovitka ven, ker nisem imela prostora...brez kartončkov, sem prišparala par cm. Sem gledala na sami srajčki, če kaj piše, pa ne piše NIČ, tako da pri najboljši volji ti ne morem pomagat...NIMAM POJMA ČIGAVA JE, vem pa samo, da je stara...Edino to ti lahko z veseljem ponudim, da ti naredim odtise.

      Izbriši
    2. Hvala Mojca, ker si se potrudila, sama imam identične težav z reliefnimi srajčkami, da ne vem čigave so. Zdaj sem se končno navadila, da na njih napišem proizvajalca :)
      Če imaš voljo bom pa kakšnega odtisa na belem papirju zelo vesela ☺️ 🤗

      Izbriši
  7. Joj, koliko palčkov na kupu, to jih je pa za celo vas. Krasne voščilnice. Bravo, Mojca je res nazaj :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca, ko ti zaštartaš na polno, se lahko vse ostale skrijemo. :-) Imam en predlog. Najboljše, da ti narediš novoletne voščilnice za vse. :-) Da ti ne bomo na skrivaj segale v škatlo. :-) Tvoji palčki in medvedki in hribčki in ozadja pa so čudoviti.

    OdgovoriIzbriši
  9. uououo tole je pa bilo dela...bravo, občudujem te. Cela vas palčkov, medvedov, prav fajn jim je v zasneženi vasici :-)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...